Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó Facebook oldalán számolt be arról a hátborzongatóan kemény statisztikai tényről, mely után biztos lesz mit magyarázni a a Fidesznek

Lendvai Ildikó belemerült az Európai Csalás és Korrupcióellenes Hivatal (OLAF) adataiba és megdöbbentő statisztikára lett figyelmes. Ha nekünk nem is, de a Fidesz az OLAF-nak muszáj lesz elszámolni, most ez hogy is van? Íme Lendvai Ildikó posztja:

Úrrá lett rajtunk a számmisztika. Szent számunk a kétharmad (ld. még szent állatunk a turul, szent helyünk Ópusztaszer stb.).

A parlamenti kétharmad után ennek jegyében produkáltunk még egy kétharmadot: Az OLAF a vizsgált uniós pályázatok kétharmadában talált nálunk valami stiklit, disznóságot, szabálytalanságot. Szép szám, hiába. Hitványabb nemzetek meg sem közelítenék.

A Pesti Srácokban épp most olvastam: “Magyarország 120 év óta először van ott, ahová a nemzeti karakter szellemi kvalitásai és a néplélek magától értetődő ambíciói pozicionálják.” Vagyis 120 évet kellett küzdenünk a Nagy Magyar Kétharmadért, de végre megvan.

Bár szerintem a néplélek magától értetődő ambíciói (nem beszélve a nemzeti karakter szellemi kvalitásairól) ennél magasabbra törnek. Szent szám ide vagy oda, cél a kétharmad helyett a száz százalék. Ideje, hogy az uniós pályázatok száz százalékából lehessen lopni.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy már el is felejtettük azokat gaz szoci időket, amikor elvétve volt egy-egy ciklusban egy pármilliós valamilyen ügy. Smafu. Itt minden ügynek a kétharmada nem stimmel. Ilyen lovat akartunk? Biztos?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here