Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 

Schmidt Mária fideszes véleményvezér elképesztő összegű közpénzt markol fel, mint a  Terror Háza Múzeum vezetője, mi közben Ő Magyarország egyik leggazdagabb embere

A Sztárklikk számolt be arról, Schmidt Mária 2016-ban még „csak” 32 millió forintot, 2017-ben pedig már 47 millió forintot keresett a Terror Háza Múzeum vezetőjeként. Ez egy év alatt 32 százalékos béremelés.

Schmidt Mária úgy vette fel a nem mindennapi, havi 4 milliós luxusfizetését, hogy közben ő a leggazdagabb nő Magyarországon, a családja vagyona 38 milliárd forint.

A pofátlanul magas fizetés jól bizonyítja, hogy a Fidesz nem az országot szereti építeni, hanem a saját zsebüket. Tegyük fel a kérdést, hogy hol vannak már a Széchenyik, akik a jövedelmüket ajánlják fel, hogy épüljön akadémia?

A Fidesz elit, persze nem ilyen hazafiakból áll, hanem piti kis seftesekből, akik 10 meg száz millió közforintokat markolnak fel, úgy hogy közben az ország leggazdagabbjaik.

Ráadásul Schmidt Mária úgy kapott ekkora fizetésemelést abban az évben, amikor egy kőkeményett hibázott, mint történész. Ugyan is az Ő nevéhez kötődik a nagy médiabotrányt kavart „plakát-ügy”.

2016-ban Schmidtet az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából létrehozott emlékbizottság társelnökévé és az emlékév koordinálásáért felelős kormánybiztossá nevezték ki.

Az emlékév keretében kihelyezett plakátok egyikéhez Michael Rougier egy 1956-os fotóját használták, amely egy gyermekkorú felkelőt ábrázol, akit a plakát készítői Dózsa László színművészként azonosítottak, és a plakátra az ő nevét írták fel. Hamarosan azonban jelentkezett egy férfi  aki  Pruck Pált vélte felfedezni a képen szereplő fiúban, és kérte a hiba javítását.

A konfliktus során Schmidt Mária olyan kijelentéseket fogalmazott meg az elhunyt Pruck Pálról, amelyeket a hozzátartozói becsületsértőnek éreztek. Schmidt megígérte a bocsánatkérést, ha bebizonyosodik hogy a plakáttal kapcsolatban hibát követtek el, később azonban az erre utaló érveket nem fogadta el és az azokat feltáró történészeket politikai elfogultsággal vádolta.

2017-ben a Schmidt által vezetett közalapítvány kuratóriuma közleményt adott ki, amelyben a közalapítvány egyik korábbi, időközben felmondott történészét, Horváth Miklóst tette felelőssé a történtekért, aki a szakmai hibáért nyilvános bocsánatkérés keretében valóban vállalta a felelősséget, ám azzal vádolta Schmidtet, hogy amikor a fotóról szakmai vitát akart nyitni, azt megakadályozta. Ezen állítását annak a bírósági eljárásnak a keretében, amelyet Pruck lánya indított, hogy az emlékbizottság adjon neki írásos elégtételt, Horváth több volt munkatársa cáfolta.

Schmidt Mária ezidáig nem kért bocsánatot Pruckéktól, a per folyamatban van, amit 2018-ban a közalapítvány első fokon elveszített.

Hát ha te elkövetsz a munkahelyeden egy ilyen hibát, téged kirúgnak, Mariska meg milliós bért markolhat fel. Ez a NER.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here