Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Schilling Árpád, a népszerű színházi rendező nagyon keményen kiakadt az ellenzékre, de azért ezzel nekünk van egy problémánk. 

Magyarország egyik legismertebb, fideszességgel nem vádolható, közügyekben is kifejezetten aktív színházi rendezője leszartengerezte a 2018-ban a magyar Parlamentbe bejutó ellenzéket.- szúrta ki a 444.hi

Meglátása szerint valódi politikai tevékenységet nem folytatnak, csak kommunikálnak, és ezzel tulajdonképpen aszisztálnak a Fidesz-KDNP törvényeihez.-összegezte a portál

Schilling ezúttal a legújabb alkotmánymódosításon és a Stop Soros törvényen akadt fent, de nem a kormányt, hanem a vele szemben álló erőket támadja Facebook-posztjában:

„Az ellenzék egy szartenger. Fasiszta kormányunk elzárással bünteti az utcára kerülőket, büntetőadóval sújtja az emberi jogokért kiálló civileket, elveszi a tudományos élet függetlenségét, korlátozza a gyülekezés és ezzel a véleménynyilvánítás szabadságát, pusztítja a demokráciát, sáros vadászbakancsát beletörli a kereszténységbe is, hazudik, lop, garázdálkodik, miközben az ellenzék tagjai mosolyogva ücsörögnek, viccelődve nyilatkoznak, készülnek a nyaralásra.”

Schilling lendületes monológja még folytatódik, majd ezzel a bekezdéssel zárul:

„Kamupártok vagytok, kamuüzenetekkel, kamuképviselőkkel. Sem az önkormányzati, sem az EU-s választásokon nem szavazok olyan képviselőre, aki a parlamenti pártok bármelyikéhez tartozik. Szóba állni ezekkel olyan, mint megmártózni a szartengerben.”

A 444 azt is megjegyzi, hogy Schilling legutóbb akkor adott magáról hírt, amikor bejelentette, elhagyja Magyarországot, mert Orbán Viktor megfenyegette a választás előtt politikai ellenzékét.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy az nem derül ki, hogy a színházi ember a meglátásait külföldről osztotta meg velünk vagy még itthon. De ezzel az egész „elittel” nekem van egy komoly bajom.

Azt hogy minden szar egy menstruáló 16 éves tinilány is remekül el tudja mondani, de talán attól értelmiségi valaki, hogy ezen kívül azt is meg tudja mondani veretes posztokban, hogy mit kellene csinálni. Nos sem Schillingtől sem más nagyhangú észosztótól ilyet még nem olvasta, jó ez nem igaz mert, azt már olvastam, hogy nem kell elindulni a választáson, meg nem kell átvenni a mandátumot. Csak én hülye nem értem, hogy ettől, hogy hogy nem Orbán a miniszterelnök.

De akár meg is mutathatnátok, hogy kell ezt csinálni. Hát kibicnek a pálya szélén semmi nem drága. Nos, ameddig csak a szartengerezésre futja, bennem mindig fel fog merülni a kérdés, vajon nem ez segít e többet a Fidesznek?

Geszti Péter egyik arc plakát kiállítása óta tudjuk: fikázni könnyű, alkotni nehéz. Oké szartenger. Árpi, akkor most meg kéne mondani merre van az előre, vagy az nem megy?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here