Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre több európai ország befolyásos jobboldali vezetője tesz olyan nyilatkozatot, amelyben kifejtik, hogy finoman szólva sem tartják követendőnek a csodás Orbáni utat.  Most a korábbi jobboldali finn miniszterelnök, Alexander Stubb  jelezte, hogy az igazi ellenfelének Orbán Viktort tartja, és azt szeretné, ha a Néppárt még októberben megvitatná a magyar kormányfő kizárását.

Ismét nem várt helyről kapott kőkemény kritikát Orbán, méghozzá a magyarokkal legközelebbi rokonnép, keresztény- konzervatív miniszterelnöke tette világossá, hogy elítéli Orbán Viktor politikáját.

(Tényleg csak zárójelbe jegyzem meg, hogy igazából Orbán Viktor nem is a szocikkal harcol az EP-be, hanem saját Néppárti társait Soros-ügynöközi és komcsizza. Jó csávó, nem?)

Stubb, aki 2014 júniusa és 2015 májusa között Finnország miniszterelnöke volt, a Financial Times azt mondta: szeretné feléleszteni azokat a  nemzetközi értékeket, mint a nyitottság és a jog uralma, amiket az euroszkeptikus pártok veszélyeztetnek.

„Ki akarok állni az európai barikádokra, és meg akarom védeni az életmódunkat. Nem mondom, hogy az tökéletes, soha nem is lesz az. De érdemes megvédeni” – jelentette ki.

A politikus elmondta, hogy szigorú bevándorláspolitika, akára hasonló álláspontot képvisel, mint a bajor Manfred Weber. Fő ellenfelének azonban, mégis Orbán Viktor miniszterelnököt tartja.

Szeretné például, ha az EPP még októberben megvitatná „Orbán úr” kizárását.  A szabályokat be kell tartani – figyelmeztette Orbánt.

A Fidesznek nem túl jó hír ezzel a belépővel, hogy a finn politikus még a héten bejelenti indulását az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelölti posztjáért. Stubb a többi közt Manfred Weberrel versenyez majd a jelöltségért. Amennyiben nyer, ő lesz az EPP listavezetője, és egyben az Európai Bizottság elnöki tisztségének egyik várományosa.

Orbán szempontjából majdnem mindegy, hogy ki lesz a pártjának a listavezetője, hiszen mindkét politikust a saját terminológiájában, migránspárti, Soros-ügynöknek tartja, ugyanis támogatták a Saregentini-jelentést.

Ezért piszok érdekes helyzetbe kerülnek a Fidesz szavazók, mert ha 2019- tavaszán a Fidesz listájára szavaznak, akkor az Orbáni logika szerint egy migránspárti politikust támogatnak bizottsági elnöknek. A jobbközép pártcsalád Helsinkiben, november 7-én és 8-án dönt majd a csúcsjelölt személyéről.

 

Egyébkén Alexander Stubb nem egy hülye fickó, öt nyelven folyékonyan beszél. Az ötven éves finn egyébként nem csak a politikában, hanem a magánéletben is kemény fickónak számít. A fitnesz megszállottja, és több alkalommal elindult Ironman-versenyeken.

Szóval újabb kemény ellenfelet szerzet magának Orbán a pártján belül, igazából lassan már az a kellemetlenkedő cikki srác lesz a néppártban, akinek enyhén izzadságszaga van, senki nem akar vele beszélgetni mert gáz történetei vannak és cserébe mindenkinek bele iszik a piájába.

Oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, az Orbáni politika az európai jobboldal számára nem hogy követendő példa, de sokkal inkább üldözendő.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here