Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Takács Ferenc, a Fidesz Békés megyei helyi politikusa egy terhelő vallomással felérő posztban tálalt ki a békés megyében folyó ügyekről, azután hogy a parlament felfüggesztette az egyik fideszes képviselő mentelmi jogát, Simonka Györgyöt gyanúsítottként kívánja kihallgatni az ügyészség.

Elöljáróban hangsúlyozzuk és rögzítsük, hogy az alábbi sorokat nem egy ellenzéki írja a Fidesz képviselőjének működéséről, hanem a párttársa, a Fidesz egyik helyi politikusa.

Takács posztjában azt írja, hogy volt kalandja bőven, ugyanis egy „középnagyember” meg akarta győzni arról, hogy nem kell neki nyilatkozni, de erről úgy vélekedik, ha kérdezik a legudvariasabban válaszolni kell, ezt apjától is így tanulta.

Simonkára utalva azt írja Takács, hogy van itt egy ember aki úgy gondolja, „nekünk most össze kell fogni, egy emberként kell kiállni az ártatlanul megvádolt jótevőnk, Dél-Békés lankáinak géniusza mellett” Ezt én is így gondolom, hogy aki eddig ott állt a géniusz mögött, annak most is ott a helye, ha pedig más státuszba kerül, akkor meg nekik is ott a helyük.

Majd a súlyos vádakba keveredett fideszes képviselő ügyéről azt írja, hogy  „aki most ilyet szervez, az azt sugallja, hogy a Legfőbb Ügyész úr esetleg tévedett. Én meg úgy gondolom a Legfőbb Ügyész legfeljebb akkor téved ha erre a legkomolyabb helyről utasítása van. (azért ez itt egy kemény elszólás, hogy az ügyészt utasíthatják tévedésre- a szerk.) A bűnszövetkezet, az olasz nyelvben a maffiát jelenti, ennyit még én is tudok olaszul- jegyzi meg a helyi fideszes.

Azt is megjegyzi Takács, hogy voltak olyanok, „akik, úgy gondolták településük érdeke, hogy szolgálják a jótevőt.” -utalva Simonkára, majd hozzá teszi, persze nem azok akik a 45% „alkotmányossági pótlékot” szó nélkül kifizették.

Takács Ferenc, azt is kifejti, hogy kvázi egyedül van a Fidesz kitisztításával: „Legyen teljesen világos, hogy én nem az ügyészi bejelentés után lettem bátor, hanem egy éve mondom, nem ez a Fidesz érdeke ami a választókerületben folyik.  Úgy látom azonban, hogy egyedül vagyok, mert voltak itt megfizetett emberek, kitüntetett újságírók, arctalan, gerinctelen, beírogató emberek hada. Nézzenek már ki az „Alföld Gyöngye” ablakán, és kezdjék el megszolgálni az eddig érdemtelenül felvett százezreket”- szólítja fel a párttársait

Azt hogy mennyire működnek a fideszéknél a dolgok maffia-szerűen, Takács ezen bekezdése jól illusztrálja: „A gondom egyébként azzal, van, hogy a „középnagyember” rám szólt, mert ha Ő is egy fogaskerék volt a gépezetben, akkor lehet, hogy magasra csapnak ezek a hullámok. Bízom abban, hogy ez nem így van. Nekem nincs semmi veszteni valóm, akárki szól rám, én csak azzal vesztek ha a Fideszt gyengítik, vagy ha akiknek kellene, nem tesznek semmit. Visszatérve a „középnagyember” dorgálására, nem vagyok ijedős fajta, már hónapok óta felkészültem arra, hogy esetleg „megszüntetnek”.

Nos kedves olvasó a fenti sorokban az a legkeményebb, hogy nem egy MSZP-s, Jobbikos, mit tudom én milyen ellenzéki írta, hanem egy fideszes politikus. Mindenkinek el kell döntenie, hogy meddig akarja még szavazatával támogatni ezt a klientúrát. Nyilván, mint, ahogy írja is Őt is megpróbálják agyon elhallgatni. Ne érjenek célt, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mi folyik itt!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here