Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha az ember az MSZP által vezetett XIII. kerületben jár, olyan, mintha egy másik, leginkább nyugati országba keveredne, egy dinamikusan fejlődő épülő városrész képe fogadja, emellett nem csak a város épül, hanem a szolgáltatások színvonala is magas. Nem véletlen, hogy Tóth József polgármester legutóbb is több, mint kétharmaddal nyert.

Nem csak hiper modern óvoda, vagy épp magas színvonalú egészségügyi ellátásra futja az MSZP-s vezetésű XIII. kerületben.

Tóth József, a kerület szocialista polgármestere, facebook oldalán jelentette be, hogy a kerület bérlakásépítési programja újabb mérföldkőhöz érkezett. A Klapka Központban 33 db új építésű, korszerű, energiatakarékos lakás bérleti jogára lehet pályázni.

Ráadásul az új önkormányzati bérlakások is igényes épületben kerültek kialakításra, a Klapka Szolgáltatóház terve Média Építészeti Díjat nyert.  Az új városközpont kialakulása a XIII. Kerületi Önkormányzat teljes egészében sajáterős beruházása volt benne a Klapka Szolgáltatóház és 33 db önkormányzati bérlakással.

„A Klapka Szolgáltatóház és környezete lakosságbarát szolgáltatásaival, zöldkörnyezettel harmonizáló megoldásaival a városrésznek egyedi megjelenést adó közösségi tere lesz. Modernségében is klasszikus agora – mondta dr. Tóth József polgármester a beruházás bokréta ünnepségén

Dr. Tóth József felhívta a figyelmet arra, hogy a beruházás részeként a Szolgáltatóház mellett esztétikus városi teret és korzót is kialakítanak, amely betöltheti egy új kerületi-városi agora szerepét is – nemcsak lehetőséget kínálva a találkozásokra, eszmecserékre, de hangulatával kedvet is teremtve mindazokhoz.

A több mint tízezer négyzetméteren megépült Klapka Szolgáltatóházzal minőségi szolgáltatásaival jelentősen növeli a környékbeli lakosság, illetve az itt megforduló állampolgárok komfortérzetét.  A komplex fejlesztés különlegessége, hogy többcélú, egyszerre lát el közszolgáltató és lakófunkciót is.

Az épületet a Róbert Károly körút, a Lehel út, a Váci út és a Dózsa György út által határolt terület középpontjában helyezkedik el.  Kiemelt szerepet kapott a „zöld gondolat”, az energiafelhasználást csökkentő környezetbarát műszaki és technológiai megoldások.  Az utóbbi az épület belső helyiségeire is igaz.

A Klapka Szolgáltatóház a terület rekreációs funkcióját is erősíti, jelentősen nőt a zöldfelület. Egy játszó-pihenő dombot is ki alakítottak.

A pinceszinten 4 db akadálymentes, 2 db elektromos üzemű gépkocsi parkolóhely és további 74 db, összesen 100 db parkolóhely létesül, továbbá 36 kerékpártárolót is telepítenek. Mindezek ugyancsak erősítik az élménytér jellegét.

(Kattintson a képekre, nagyobb lesz!)

Tóth József, polgármester még a beruházás alapkőletételekor szólt arról is, hogy az építkezés 3/4 évet csúszott, mert egy állami szerv akadályozta azt.

.A 33 zsír új, hiper modern önkormányzati bérlakásra 2019. február 28-áig lehet pályázni, előre merjük borítékolni, hogy hatalmas lesz rá az érdeklődés, mert ilyen bejelentés a fideszes polgármesterektől nem nagyon szokott érkezni.

Nyilván a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy egy MSZP-s vezetésű kerületben milyen sikerek vannak, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, igen is lehet emberközpontú politikát csinálni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here