Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció fővárosi képviselője, Gy. Németh Erzsébet szerint az 500 forintos menetjegy sem elképzelhetetlen. Egy havi bérlet ára akár a 15 ezer forintot is elérheti majd.

A Demokratikus Koalíció képviselője egy közleményt juttatott el az ATV-nek, melyben Gy. Német Erzsébet a Magyar Narancs információi alapján azt írja, 19 milliárd forintot készül elvonni a Főváros a BKV-tól.

Véleménye szerint ez történelmi bűn lenne Budapest életében, hiszen soha, egyetlen főpolgármester sem akart ennyi pénzt elvenni a közlekedési cégtől. Ha ez bekövetkezik, a BKV-nak nem marad más választása, csak a drasztikus áremelés; Tarlós megszorítása miatt eljöhet a 15 ezer forintos BKV-bérlet és az 500 forintos jegy korszaka Budapesten- szögezte le a budapesti várospolitikus.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Tarlós Istvánt, hogy álljon ki a budapestiek elé és valljon színt: tényleg gigamegszorítást hajt végre a BKV-n, amit az utasoknak kell majd megfizetniük?

A DK szerint ebben a helyzetben Bolla Tibor BKV-vezér is magyarázattal tartozik, a budapestieknek joguk van tudni, hogy valóban ilyen húsbavágó megszorítási tervet közölt-e vele a főpolgármester. Ha igen, akkor Tarlós István már most elveszítette az őszi főpolgármester-választást- jelentette ki Gy. Németh

Tegnap a Magyar Narancs számolt be arról, hogy a tervekre rálátó forrásaik szerint a főváros 2019-es költségvetési tervében az szerepel, hogy BKV idén 19 milliárd forint megtakarítást vár el a BKV-tól.

A 19 milliárd forint rendkívül erős tétel. A BKV legutóbbi lezárt – és a céginfóban nyilvánossá tett – 2017-es üzleti beszámolója szerint a cégnek 121 milliárd forint árbevétele volt. Ha ezt vesszük alapul, akkor a 19 milliárd 16 százalékos forráselvonást jelent- írja a MaNcs

A lap arról is értesült, hogy az elvonással a cégnél komolyan számolnak, Bolla Tibor vezérigazgató tényként említette egyik hivatalos januári tárgyalásán.

A narancs megkereste a BKV-t, ahol nem cáfolták azt, hogy ekkora összeg merült fel a tervekben. A közlekedési vállalat az alábbi szűkszavú választ adta a lapnak: „A források rendelkezésre állásáról szóló tárgyalások jelenleg is folyamatban vannak a Fővárosi Önkormányzat, a tulajdonosi megbízott BKK Zrt., valamint Társaságunk között”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here