Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szánalmas, hogy a Fidesz mennyire kicsinyes és pitiáner tud lenni, idén lesz 100 éves Bálint Gazda, aki túlzás nélkül egy ország kis kertésze, rengeteg elismerést szerzett már, most azonban a Fidesz leszavazta, hogy a lakhelye a XVI. kerület díszpolgára legyen. Majd az egyik Fidesz  képviselő azt írta a reklamáló LMP-s politikusnak, hogy nyerjen ősszel választást, aztán az lesz a díszpolgár, akit ő akar.

Hát nehéz találni méltóbb és tisztességesebb személyt, mint Bálint Györgyöt, vagy ahogy egy ország ismeri Bálint gazdát, aki idén 100 éves lesz. Tisztességes életút, kiváló szakmai teljesítmény. Azonban a Fidesz pitiáner világában ez kevés, ha valaki volt balliberális képviselő, ráadásul nem rég az MSZP-Párbeszéd-DK közös főpolgármesterét, Karácsony Gergelyt ajánlotta egy kisvideóban.

Vajda Zoltán,  kerületi ellenzéki képviselő 327 kerületi polgár nevében adta be a leszavazott előterjesztést, hogy 2019-ben Gyuri bácsi legyen XVI. kerületi díszpolgára.

Az ismert kertész szakembert már többszöri jelölték erre, de most szerdán a XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát, egységesen, tömbben szavazva – írta Facebook-oldalán Mizsei László kerületi LMP-s képviselő, aki a pártfegyelemnek tudja be a döntést.

Hozzáteszi, hogy így volt ez a tavaly elhunyt Lantos Antal helytörténésszel is, „aki nagyon várta, hogy megkapja, de még halála után, posztumusz sem engedték”. Ennél még érdekesebb az a hozzászólás, amit a szintén kerületi képviselő fidelitasos Vincze Ágnes fűzött Mizsei bejegyzéséhez:

Laci szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a lendületből és vegyél vissza a sértegetésből. Ez ilyen ballib sajátosság, hogy ha valami nem a kedved szerint alakul akkor egyből sértegetsz másokat. Ősszel nyerj többséggel az LMP-vel választást és akkor majd az lesz a díszpolgár akit csak szeretnél.- írta lekezelően a Fideszes képviselő

Mizsei szerint egyébként az idén százéves Bálint gazda „megért már egy-s mást, ezt is túl fogja élni, de rá mindig fognak emlékezni a kerületben, míg ezek a percemberek emlékét elfújja a szél, kicsinyességükkel, pitiánerségükkel, képmutató viselkedésükkel együtt”.

Ha téged is felháborít a Fidesz végtelenül kicsinyes politikai kultúrája, ahogy elbántak Bálint gazdával, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: 100 tisztességes év sem számít, ha nem vagy csókos haver

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here