Idejött Magyarországra ez európai főszoci és egyetlen megmozdulásával hülyét csinált Orbánból- így lehetne összegezni azt a gondolatmenetet, amit igazából a 444.hu vázolt fel.

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Orbán Viktor legádázabb európai ellenfele, Frans Timmermans Magyarországra látogatott, hogy részt vegyen az MSZP európai parlamenti listaállító kongresszusán. Közben tegnap este, ahogy enni ment a teljes Fidesz-média letámadta, köztük a Fideszhez közeli szélsőjobbos gyűlöletcsoport a Vadhajtások is.

Több portál már megírta, hogy az a szerencsés Vadhajtás-főnök, fideszes főnáci, hogyan makogott angolul és nagyon köze nem volt a témához. De nem is ez a lényeg, akit érdekel itt meg tudja nézni a szerencsétlenkedését:

Hanem a lényeget a 444 foglalta össze, roppant helyesen. A portál azt a kérdést tette fel, hogy de mit is látunk igazából ezen a videón? Majd meg is adta rá a gyilkos választ: azt, hogy az Európai Bizottság alelnöke egy étterembe sietve, az utcán megáll egy angolul alig makogó, üvöltő futballhuligánnak, és válaszol neki.

Ehhez képest a magát „utcai harcosnak” nevező Orbán Viktor, aki a fideszes média szerint a földkerekség legőszintébb, legközvetlenebb politikusa, összeszedetten és értelmesen kérdező (egyáltalán: kérdező és nem összefüggéstelenül kiabáló) újságírók elől is rendre elmenekül, vagy egyszerűen álhírgyártóknak nevezi őket- összegzi a 444 a szomorú magyar tényeket

S valóban, Frans Timmermans, az Európai Szocialisták első embere, tényleg ezzel az egy mozdulatával totális hülyét csinált Orbánból, aki még egy normális kérdésre sem tud válaszolni. Ilyen ez, amikor egy európai politikus jön Magyarországra.

Arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: egy valódi politikus nem gyáva és nem futamodik meg folyton a média elől, úgy mint Orbán!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here