A teljes ellenzék, tehát az MSZP, a Párbeszéd, a DK, az LMP és a Jobbik is kivonult a parlament 2019. évi első üléséről és elindultak  a Suzuki-gyárhoz, Esztergomba, ahol a cég kirúgta a szakszervezeti vezetőjét.

Az ellenzéki képviselők a kivonulás után rögtön sajtótájékoztatót tartottak. Ahol Tóth Bertalan az MSZP elnöke elmondta, hogy nem fogják hagyni, hogy a Fidesz és a propagandája megbontsa a  rabszolgatörvény ellen összeállt ellenzéki egységet. A parlamenti ülésen nem vesznek tehát részt, először a Kunigunda útjához mennek az MTV székházhoz és onnan a Suzuki-gyárhoz, Esztergomba.

Azért mennek tiltakozni a Suzuki gyárhoz, mert a gyár szakszervezet- és dolgozóellenes lépéseket tett.  Több portál is beszámolt róla, hogy a Suzuki gyárban még az alapítás előtt kirúgták a gyárban frissen alakuló szakszervezet vezetőjét. Majd később jelezték több munkavállalónak is, ha belépnek a Vasas szakszervezetébe, akkor mehetnek máshova dolgozni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here