Az ellenzéki képviselők megint kivonultak a parlamentből most épp a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz vonulnak, mint írják  nemet mondunk a gyűlöletkampányra és a rabszolgatörvényre

Sajtótájékoztatót tartott ma az ellenzék – az Országgyűlés plenáris ülésével egyidőben – a köztisztviselőket érintő rabszolgatörvény kapcsán. Az esemény után a képviselők közösen a nyugdíjfolyósítóhoz vonulnak, hogy ott helyben tiltakozzanak a magyar dolgozók tízezreit sújtó szabályozás ellen.

Élő videó: Így vonul az ellenzék a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó elmondta, ahogy két héttel ezelőtt a Suzuki ügyében, úgy most is kilépnek a Parlament épületéből, és elmennek a Váci úton található nyugdíjfolyósítóhoz, mivel a rabszolgatörvény közszférában dolgozókra optimalizált verziója fényében az érintetteknek napi kilenc órákat kell, hogy dolgozzanak.

Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője kifejtette: Orbán viktor és kormánya magasról tesz az ellenzékre, magasról tesz az országgyűlési munkára, semmibe veszik a választókat, rabszolgává tették a magyar munkavállalókat, és most már az állami dolgozókat is ki akarják zsigerelni.

Mint mondta, nem fogják hagyni, hogy kizsigereljék a magyar munkavállalókat, minden héten, minden hétfőn megmutatják azt, hogy ha a parlament falai között nem tudnak értelmesen dolgozni, akkor azon kívül fognak, nem fognak részt venni a “propagandahétfőn”.

Miután mindenki elmondta a gondolatait, gyalog elindultak a képviselők a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz, majd megálltak a Váci úton. Festékszóró kannákat kaptak elő és egy a Westenddel szemben található Fidesz-plakátot szétgrefitiztek. Először lefestették pirosra, majd zölddel ráírták Stop Orbán.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here