Eperjes Károly az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt korábbi drogos tapasztalatairól. A híresen fideszes színész többek között azt mondta,azt is elhittem, hogy csak úgy lehet egy drogost eljátszani, ha az ember kipróbálja. Kétszer is ott voltam a pokol kapujában. Nem lehet leírni, de tudom, hogy ott voltam. Meg is szólított az úr, hogy ne lépjek tovább” – írta meg a Blikk

Eperjes Károly igen fontos arca a Fidesz-világnak, ezt jól jelzi, hogy a Fidesz közeli Origó a 2018-as választásokra 4 színészt faggatott, hogy miért fognak a Fideszre szavazni. Az Origó a következőket írta: “a Fideszt közismerten támogató, legendás, nagy színész, Eperjes Károly azt mondta, én evidenciának látom a feladatot, és ha nekem ezt magyaráznom kell, akkor nálam nagyon nagy baj van.”

Most azonban nem politikai elköteleződéséről vallott Eperjes, hanem drogos tapasztalatairól az InfóRádió Aréna című műsorában. A fideszes színész azt mondta,  azt is elhittem, hogy csak úgy lehet egy drogost eljátszani, ha az ember kipróbálja. Kétszer is ott voltam a pokol kapujában. Nem lehet leírni, de tudom, hogy ott voltam. Meg is szólított az úr, hogy ne lépjek tovább”

Eperjes hozzátette, hogy ebből az állapotból a katolikus hit segítségével mászott ki. “Ha akkor nem tartok mély bűnbánatot, és nem találom meg az igazi orvosát ennek a túlhajszolt életállapotnak… Terápiával ki lehet jönni minden szenvedélybetegségből, de az ember előbb-utóbb visszaesik.

A Blikk megjegyzi, hogy Eperjes nem először beszél drogos múltjáról, korábban  a szinhaz.org-nak adott interjújában a következőket mondta: “az ital és drog, az elképzelhető legrosszabb dolgok férkőztek az életembe. Egyszer csak rá kellett döbbennem: úgy festek ikont, hogy én nem vagyok ikon… Hazudtam a jót, és emiatt majdnem elvesztem. Egyszer, az Eldorádó forgatása közben és később, a régi Művész, mai nevén Thália Színház színpadán Anatolij Vasziljevvel folytatott próbák alatt volt két olyan kegyelmi pillanat, amikor rájöttem, ez így nem mehet tovább.”

Egyébként Eperjes Károly a Fidesz-kormánytól 2017-ben megkaptaa  Magyar Érdemrend tisztikeresztjét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here