Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Új csoda stratégiát jelentett be Szijjártó Péter: az afrikai-nyitás politikáját, melynek keretében már is megállapodtunk abban, hogy énektanárokat képzünk az zöld-foki országnak, meg magyar cégek tisztítanak nekik vizet. Kétség nem fér hozzá, a magyar módszerrel képzett ének tanárok  hada felvirágoztatja Afrikát!

Afrika a jövő kontinense, ehhez nem fér kétség – jelentette ki a Zöld-foki Köztársaság fővárosában, Praiában tartózkodó Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában.

Szijjártó Péter szerint nekünk, magyaroknak, saját lehetőségeink tudatában azt a néhány afrikai országot kell kiválasztani, amelyek készek az együttműködésre és különböző okoknál fogva jobban megértjük velük egymást.

Hogy itt nagy csoda stratégia készül a Zöld-foki szigetekkel már rögtön bejelentések is alátámasztották: Magyar vállalatok mehetnek az országban 35 milliárd eurós keretbe tengervízből vizet tisztítani, öntözés céljából

De Magyarország emellett megnyit egy 15 millió eurós hitelkeretet az Eximbankban, amely már piaci alapú együttműködést tud finanszírozni – mondta a miniszter.

Szijjártó Péter felhívta a figyelmet, hogy a gazdasági együttműködést akkor lehet jól megalapozni, ha az az emberek közötti kapcsolatokra épül. Ezért Budapest évente tíz ösztöndíjat biztosít a zöld-foki hallgatók számára magyarországi egyetemeken.

Emellett fontos kérdés a zöld-foki zenei és művészeti oktatás, amelyet a szigetországban a Kodály-módszerre alapoznak. Annak érdekében, hogy a Zöld-foki Köztársaságban a következő három évben minden zenetanárt kiképezzenek e módszerre, Magyarország 30 millió forintos finanszírozást nyújt.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter leszögezte: Magyarország azt szorgalmazza, hogy az Európai Unió és a Zöld-foki Köztársaság közötti gazdasági együttműködés szorosabb legyen.

Hát, mit mondjak igazán fényes jövő vár ránk Afrikában az énektanárok képzésének területén, biztos felvirágoztatjuk az országot a magyar módszerrel képzett zene pedagógusok hadával. Nagy ötlet!

Kedves olvasónk, kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mekkora stratégiát eszelt ki a kormányunk Afrika felvirágoztatására!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here