Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma hajnalban ismeretlen tettes/tettesek behatoltak az oldalunk szerverére és elérhetetlenné tették a Hír Hugó-t. Az oldal kulcsfontosságú  adataihoz nem fértek hozzá, így maradandó kárt nem tudtak okozni. Reggel 9 óra előtt valamivel újra mindenki számára elérhetővé vált oldalunk.

Akik a ma reggeli órákban keresték fel oldalunkat, a Hír Hugót egy sárga keretes biztonsági figyelmeztetéssel találkoztak, de posztjainkat már nem tudták elérni. Ennek oka az volt, hogy a hajnali órákba ismeretlen tettesek hatoltak be oldalunk szerverére és megváltoztatták annak beállításait, így elérhetetlenné tették az oldalunkat.

Az oldal működése szempontjából kulcsfontosságú fájlokhoz nem fértek hozzá, így maradandó kárt nem tudtak okozni így reggel 9 óra előtt sikerült helyreállítani az oldalunkat és újra tudunk szólni az ellenzék szemszögéből.

Ez a kép fogadta olvasóinkat ma reggel

A Hír Hugó ellenzéki oldal 2017. augusztus 20-án kezdte meg működését, közel két év alatt Magyarország ismert és sokak által kedvelt ellenzéki véleményoldala lettünk. Így érthető, hogy a hatalom nagyon nem tud azzal mit kezdeni, hogy bár fölvásárolták szinte az összes médiumot még is létrejöttek olyan oldalak, amelyek kemény kritikával illetik a Fidesz-világot és korrektül bemutatják az ellenzék véleményét.

Így ma hajnalban az illegális elhallgattatás eszközéhez nyúltak az esetünkben a hatalom emberei. Azonban csupán pár óráig örülhettek, hiszen most már zavartalanul működünk tovább.

Amúgy nem ez az első esett, amikor kívülről akarnak behatolni az oldalunkra, szinte minden héten vannak ilyen próbálkozások, de eddig ezek a kísérletek kudarcot vallottak. Úgy látszik, a közelgő európai parlamenti választásokra már egy profibb hacker csapatot is összegründoltak és azt sem szégyenlik majd bevetni. Mivel, a közeljövőben számítunk újabb támadásokra az oldalunk ellen, kérünk téged tetszikeld be a Facebook oldalunkat, melyet ide kattintva érhetsz el, hogy ha újra elérhetetlenné válunk, akkor is tudjunk tájékoztatni.

A Fidesz-propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy milyen módszereket vettnek be azon ellenzéki oldalak ellen, melyek kritizálni merik a hatalmat és nem tudják őket felvásárolni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here