Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hétvégén a Hír Hugó számolt be először arról, hogy nem egészen biztos, hogy minden úgy van Ferencvárosban az ellenzék házatáján, ahogy bizonyos orgánumok, élen a 444-el, ezt görcsösen igyekszenek bemutatni. Azóta igen sok anyag landolt nálunk, amiből az derül ki, hogy a pártnélküli Baranyi Krisztina nevű képviselőről igen csak elfogultan pozitívan, míg a többi ellenzéki szereplőről igen csak elfogultan negatívan tudósít a média.

A Hír Hugó birtokába került egy fénykép, melyből az derül ki, hogy a 444 képmanipulálást követhetett el. Többször használta az alábbi képet, azzal a céllal, hogy azt az összeesküvés elméletet erősítse, hogy Bácskai János, ferencvárosi fideszes polgármester és az MSZP-s Pál Tibor a háttérben összejátszik (például  itt és itt illusztrálta ezzel a képpel a cikkét) és Baranyi Krisztina az egyetlen igaz képviselő az egész kerületben.

A 444.hu manipulatív képe azt sugallja, Bácskai és Pál együtt mászkál New Yorkban

Nos az eredeti kép a ferencvárosi tv felvételéből származik egy picit fel lett húzva rajta a fényerő és, le lett róla vágva Baranyi Kriszta támogatója Gegesy Ferenc, korábbi polgármester. Amúgy, Gegesy és a Fidesz furcsa viszonyáról épp tegnap írtunk egy részletesebb cikket.

Közben az eredeti képen, Baranyi Krisztina támogatója is ott áll, csak őt levágta a portál…

A 444 kép aláírása is manipulatív, mert azt sugallja, hogy Bácskai és Pál együtt szoktak mászkálni New Yorkban. Közben az eredeti kép a városépítészeti  szakma „Oscar-díjának” nevezett, FIABCI Prix d’Excellence 2016. évi nagydíjának átadóján készült, amit a  negyed évszázada indult ferencvárosi tömbrehabilitációs program nyert el és azért a három városvezető, Pál Tibor, Gegesy Ferenc és Bácskay János együtt vehette át, mert mindegyikük városvezetői munkásságához is kötődik a program, tehát baromira nem egy MSZP-Fidesz mutyit kapott el a kép, de ez nem derül ki a cikkekből.

Zárásképen a 444 épp pár napja kritizálta egy cikkében -teljes joggal-, azt, hogy a Fidesz-propaganda médiái hogyan manipulálnak a képekkel. Mint írta a portál „Origo pedig rendszeresen illusztrálja több éves, máshol, más kontextusban készült képekkel migránsellenes hergelő posztjait. Vagyis pont olyan hangulatkeltő, megkérdőjelezhető hitelességű tartalmakat posztolnak, amiket a Facebook visszaszorítani készül.”

Teszem hozzá, akkor is teljes joggal szokott háborogni a 444, amikor kiderül egy-egy manipuláció például a köztévében és annak nincsenek következményei…

Nos kedves olvasónk, ha te neked sem tetszik, hogy a média, hogyan manipulál, akkor oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkinek leesen a tantusz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here