Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Minden jel szerint nem tört meg Karácsony Gergely népszerűsége, A fölényes első körös előválasztási győzelem után már össze is gyűjtötte a szükséges ajánló aláírásokat az előválasztás második fordulójához – értesült a Hírklikk.

Úgy tűnik, azzal, hogy a Demokratikus Koalíció Gyurcsány Ferenc korábbi szavával ellentétben saját jelöltet indított az előválasztás második fordulójában, aktivizálta Karácsony Gergely szimpatizánsait.

A Hírklikk értesülései szerint már össze is gyűlt a kellő számú aláírás, amit egyelőre a főpolgármester-jelölt kampánycsapata hivatalosan nem kívánt megerősíteni. A portál információi szerint, azután ugrott meg a zuglói városvezetőre érkezett szignó száma, miután váratlanul a DK bejelentette, hogy inkább Kálmán Olgát támogatja.

Úgy tűnik, a választók nem díjazzák, ha valaki nem tartja a szavát

Egy héttel ezelőtt Gyurcsány Ferenc még úgy nyilatkozott egy interjú alkalmával, hogy “meg fogjuk verni Tarlós Istvánt Budapesten Karácsony vezetésével. Akkora pofont fog kapni Tarlós, amekkorába még bele sem gondolt.”

Bizonyára ennek is köszönhető, hogy még DK-s szimpatizánsok is megjelentek a mai napon a Nyugati téri aluljárónál, hogy aláírásukkal támogassák az MSZP-P főpolgármester-jelöltjét- vélekedik a portál elemzője.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here