Bár szűkszavúan és cseppet sem nagyvonalúan, de fideszes létére még is csak megerőltette magát és gratulált Karácsony Gergelynek Tarlós István ahhoz, hogy ő lett az ellenzék közös főpolgármester jelöltje.

Az atv.hu kérdésére Tarlós István azt nyilatkozta: gratulál Karácsony Gergelynek, neki szurkolt. De az 5,1 százalékos részvétel nem tanúskodik “elsöprő leváltó hangulatról”.

Gratulálok Karácsony Gergelynek, “mert a selejtezőmérkőzés is mérkőzés” és a győzelem ott is győzelem. Én neki szurkoltam – nyilatkozta az ATV munkatársa kérdésére Tarlós István miután kiderült: Karácsony nyerte meg az ellenzéki előválasztást.

A főpolgármester viszont hozzátette azt is: az 5,1 százalékos részvétel “elsöprő leváltó hangulatról nem tanúskodik”. Mondja azt az a Tarlós István, aki csupán egy ember, Orbán Viktor kegyelméből lett a Fidesz főpolgármester jelöltje, annak a Karácsony Gergelynek, aki 70 ezer ember bizalmából.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here