Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP-nél nagyok kicsapta a biztosítékot, hogy Orbánék idevarázsolták a világ legnagyobb sz@rkupacát, most az ellenzéki párt 4 tényt hozott nyilvánosságra a szennyvíziszap botránnyal kapcsolatban.

„Pecunia non olet, azaz a pénznek nincs szaga. Valószínűleg ez a mondat vezethette a Fideszt akkor, amikor a déli nyitás keretein belül bizonyíthatóan több mint 50 ezer tonna szennyvíziszapot engedett az országra.

Tény, hogy a fideszes hivatalok engedélyezték, hogy Horvátországból, Szlovéniából és Olaszországból származó szennyvíziszappal árasszanak el magyar településeket.

Tény, hogy ezen az üzleten egy fideszes önkormányzati képviselő keres súlyos pénzeket, amiért még a saját városát is képes volt bűzbe borítani.

Tény, hogy ez egy nagyon jövedelmező üzlet néhány vállalkozónak, és az elmúlt 9 évben mindenkinek világossá vált, hogy ilyen bizniszeket csak a Fidesz engedélyével lehet lebonyolítani.

Ezért követeljük azoknak a hivataloknak, kormányhivataloknak, minisztériumoknak a számonkérését, amelyek engedélyezték, jóváhagyták a kezeletlen, vélhetően veszélyes hulladéknak számító szennyvíziszap elhelyezését Magyarországon.

Bár a Fidesz-KDNP szokásához híven az MSZP-re mutogat, a tények önmagukért beszélnek: csak az Orbán-kormány engedélyével valósulhatott meg az, hogy hazánk Európa nyilvános vécéje lett. Egyébként is tudjuk, hogy a Fidesz, ha pénzről van szó nem finnyáskodik, rajta tartja a kezét az ország szennyvízvezetékein is.

Nacsa Lőrinc ezért jobban tenné, ha inkább arról számolna be, hogy melyik fideszes haverjának köszönhetően csináltak nyilvános vécét Magyarországból.

Nem állunk meg félúton, a héten további leleplezéssel járulunk hozzá a kaki-gate felszámolásához.”

Ahogy a Hírklikk korábban megírta, Korózs Lajos MSZP-s országgyűlési képviselő az utóbbi hetekben az Országgyűlés falain belül és kívül is több alkalommal foglalkozott a külföldről behozott szennyvíziszap ügyével.

Olyan videófelvételeket hozott nyilvánosságra, amely álláspontja szerint bizonyítja, hogy a Székesfehérvár mellett lerakott horvát szennyvíziszap más minőségű, mint amire a lerakási engedélye szól. Az a gyanú is fennáll, hogy nemcsak Horvátországból, hanem máshonnan is kerül ide nagy mennyiségben iszap a tavaly elhelyezett 52 ezer tonnán kívül.

A szocialista képviselő parlamenti felszólalásaiban Egerszalókról is beszélt, ahol a borvidék közepére 200 ezer tonna szennyvíziszapot készülnek elhelyezni, de bemutatott egy olyan fényképet is, amelyen az látszik, hogy a Dél-Pest Megyei Víziközmű Zrt. telephelyére beszállított tartályos szennyvíziszapot nem az üzemben dolgozzák föl, hanem a telephely mögötti erdőben lévő patakba engedik.

Az MSZP által nyilvánosságra hozott tényekről nem fog beszámolni a propaganda média, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, furcsa anyagból épülnek az Orbán-hegyek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here