Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A 444 számolt be arról az újabb gyűlölettámadásról, ami ismét az éj leple alatt történt és most egy nevüket nem vállaló csoport hajtotta végre. A támadás célpontjai a Coca-Cola toleranciát és szeretetet hirdető plakátjai voltak.  A csoport az akció során fizikailag semmisítette meg a hirdetéseket.

Szemét eltakarítás címen számolt be a nevüket és személyazonosságukat nem vállaló gyűlölet csoport az éj leple alatt végrehajtott támadássorozatukról, melynek célpontjai a Coca-Cola szeretetet és toleranciát hirdető plakátjai voltak.

A csoport magukat magyar hazafinak nevezi és mint írják elegük lett a Coca-Cola által folytatott agresszív LMBTQP+ reklámkampányból és belekezdtek az utcák mentális mocskának eltakarításába.

Nem ez az első ilyen gyűlöletbűncselekmény Budapest utcáin, az elmúlt időszakban több ilyen akció is végrehajtásra került. Mindegyikben egy közös pont van, hogy a Fidesz aktuális gyűlölet-politikájára rímelve történnek a támadások.

Az új elem, hogy korábban a Fidesz-közeli Vadhajtások nevű gyűlöletcsoport hajtotta végre ezeket az akciókat, addig a mostani támadást senki nem vállalta fel. A támadás során, a támadok a plakátokat fizikailag semmisítették meg.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here