Tüttő Kata, az ellenzék belvárosi polgármester jelöltje ezzel a videóval kimaxolta a 2019-es önkormányzati választási kampány legviccesebb megmozdulástál.

Tüttő Kata, Budapest V.kerületének ellenzéki polgármester-jelöltje. S túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ebben a választási kampányban a nevéhez fűződik a választás legviccesebb megmozdulása. Komoly konkurenciát kapott a Kétfarkú Kutyapárt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tüttő Kata (@tuttokata) által megosztott bejegyzés,

Ki ne emlékezne a 90-es évek ikonikus Pepsi reklámjának a szlogenjére: Szia Kata vagyok, van még egy Pepsid? A szállóigévé lett mondatot dolgozat fel az V. kerületi polgármester-jelölt. Természetesen a választásokhoz igazítva: Szia, Kata vagyok van egy szavazatod?

Minden estere gratulálunk az ötlethez. Sajnos a politikában egyre kevesebb a szellemes és kreatív megmozdulás. Ez pedig kifejezetten a jófélék közül való volt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here