Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kósa Lajos, aki most mint a Fidesz kampányfőnöke tűnt fel máris elkezdte megmagyarázni, hogy miért kergették el őket igen csúnyán a választók Budapesten. A külföldiek miatt. A burkolt migránsozás azon túl, hogy ordas nagy hazugság, arról is árulkodik ezek semmiből sem tanultak.

A Fidesz kampányfőnöke elmagyarázta, hogy él Budapesten 90 ezer olyan külföldi, akik regisztráltak és elmentek szavazni. Ők szerinte nem fogékonyak a nemzeti politizálásra, miközben Karácsonyék külön kampányt építettek rájuk. Mivel 50 ezer szavazat volt a különbség Karácsony és Tarlós között, Kósa szerint kijön a matek, hogy a külföldiek miatt veszítették el a főpolgármester-választást.

A Fidesz kampányfőnöke kitért arra is, hogy ezeket a külföldieket a közvélemény-kutatók sem kérdezték, mert magyar biztosok nem tudták megszólaítani őket, hiszen nem beszélnek magyarul. „Kiestek a fókuszból”- indokolta Kósa.

Azonban ez így ebben a formában egy ordas nagy hazugság, ugyanis ebbe a 90 ezer állampolgárba -zömében- vélhetően beletartoznak azok az ukránok is, akinek a Fidesz az elmúlt években hatalmas munkásszállókat épített. Illetve azok az erdélyi vagy felvidéki magyarok, akik esetleg nem kettős állampolgárok. Az ő köreikben pedig vélhetőleg finoman szólva sem az ellenzék az, aki tarolni szokott.

Sajnos azonban Kósa külföldi szavazókról szóló hazugsága, akkor is sántít, ha össze hasonlítjuk az ellenzéki pártokra leadott voksokat az EU parlamenti választáson, vagy a 2018-as országgyűlési választáson a mostanival: mindenütt az jön ki eredményül, hogy az ellenzék most is kb ugyanannyi szavazatot, vagy picivel kevesebbet kapott, mint az elmúlt két választáson, ahol a Fidesz nyert.

A különbség annyi, hogy most egy irányba mentek a szavazatok, nem pedig össze-vissza, hiszen egy jelölt állt szemben a Fidesszel. Ennél azonban sokkal rosszabb, hogy ebből egy dolog lesz világos újra: a Fidesz már tényleg semmiből sem képes tanulni. Hiába buktak akkorát, mint az ólajtó.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy Kósa Lajos mekkorát hazudott, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy a Fidesz még mindig olyan mocskos és aljas, mint korábban volt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here