Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Dr. Czeglédy Csaba, a szombathelyi ellenzéki sikerügyvéd, akit a Fidesz meghurcolt egy terjedelmes írásban elemzi a győri helyzetet, melyben többek között arról is ír, hogy Győrben még új választás is lehet.

Nem jogerős még Győrben a polgármester választás eredménye. A napokban kiderül, átvágja-e a gordiuszi csomót a bíróság, és lesz-e új választás. (Elég gáz, hogy a győri polip állítólagos tagja, az aljegyző felügyelte a választást, és nem lehet tudni, mennyi polgármesteri szavazólap került ki a szavazókörökbe, mert ennek dokumentumai eltűntek.)

Azonban ne feledkezzünk meg arról az aljas emberről, aki hozzájárult Borkai – még ha nem is végleges – győzelméhez.

Czeglédi írásában majd kitér Fodor Rolandra aki a győri Jobbikot vezette. Mint írja, négy egyéni körzetet kaptak, Fodor pedig kikönyökölte magának az ellenzéki közös lista második helyét.

A Borkai-botrány csúcspontján Fodor ahelyett, hogy a Fideszt támadta volna, visszaléptette a négy jobbikos jelöltet, így az ellenzéki összefogásnak a győri 16 körzetből 4-ben nem maradt képviselőjelöltje.

Ezt írta közleményében október 8-án:

„Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!”

Még azzal is kérkedett ez a gerinctelen figura, hogy megtévesztésből csatlakoztak az összefogáshoz, előre eltervezték, hogy kilépnek, ezzel borítva mindent.

Fodor és bandája választási bűncselekményt követettek el, ugyanis szándékosan megtévesztették a győri választókat. Tudomásom szerint folyik már ellenük a büntetőeljárás.

És mit tett vajon tegnap ez a Fidesz-csicska? Felvette a képviselői mandátumát, ugyanis az ellenzéki közös lista második helyéről nem mondott le. Az ilyen ember nem képviselőséget érdemel, hanem megvetést.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here