Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Orbán Viktor 2020-at kegyetlen leszámolásokkal kezdheti saját pártján belül. A zuhanyhíradóban terjedő információk szerint,  repülnek azok a Fidesz választókerületi elnökök, ahol csúnyán leszerepelt az Orbán-párt az önkormányzati választáson 

Ennek a folyamatnak lehet a része, hogy haza rendelték a Fidesz gyűlölet kampány gurujának bizalmi emberét. A külügyminiszter megerősítette, hogy az eddig Londonban szolgálatot teljesítő nagykövet Szalay-Bobrovniczky Kristóf is hazatér, hogy Habony Árpáddal együtt a Fidesz kommunikációjának javításán dolgozzon.

Habony Árpád bajtársa hazatér. Ezt az atv.hu-nak erősítette meg a külügyminiszter, azután, hogy a Népszava megírta: Szalay-Bobrovniczky Kristóf londoni nagyköveti pozícióját Kumin Ferenc foglalja el.

A magyar sajtóban 5 évvel ezelőtt több felvétel is megörökítette, hogy Habony és Szalay-Bobrovniczky a Heathrow Reptérre együtt érkezett. Szalay-Bobrovniczky az indexnek beszélt arról, hogy régóta jóban van Habonnyal.

A sajtó a mostani nagykövetváltást már úgy tálalja, hogy reaktiválják Habony Árpádot – mert Orbán Viktornak megint szüksége van rá a 2022-es választási kampány miatt.

Az ATV Híradó által megkérdezett elemző szerint a kormánypártokat az tartja életben már több mint két évtizede, hogy mindig megújul a kommunikációjuk, ráadásul a legutóbbi két választáson kapott szavazataik alapján nem indulnak rossz helyzetből.

Az atv.hu kormányzati forrásokból tudta meg, hogy a miniszterelnök változásokat akar: ezeket a választókörzetekben kezdi, de haladhat majd fölfelé”.  Orbán Viktor legkevesebb nyolcvan biztos egyéni mandátum megszerzését látná győzelemre vezetőnek.

Varga Áron politikai ellemző nincs meggyőződve arról, hogy a Fidesz nagyágyúja Habony volt, inkább a nemrég elhunyt Arthur Finkelstein, akivel viszont Habonynak közös cége volt Londonban. Arthur Finkelstein politikai tanácsadói tevékenysége leginkább az amerikai gyűlölet kampányok Európába történő exportálásából ált.

Ezzel a lépéssel vélhetően a Fidesz nem vonta le az önkormányzati választásokból következő megfelelő tanulságokat és még inkább aljas kampányra fognak készülni 2020-ban. Semmiből se tanulnak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here