A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint az egészségügynek mintegy 500 milliárd forintra lenne szüksége ahhoz, hogy a béreket és a kórházi hiányokat rendezni lehessen. Ez hatalmas összegnek tűnik, de a pénz megvan rá. Azaz meglenne, ha az Orbán-kormány korrupciója miatt nem kellene 500 milliárdos büntetést fizetnünk az uniós pénzek szabálytalan felhasználása miatt- szögezi le közleményében az MSZP

Az MSZP hangsúlyozza, hogy  még ennek ellenére is elő tudná teremteni a szükséges pénzt a Fidesz, ha fontos lenne neki az egészségügy, hiszen képes volt 133 milliárdot elkölteni csak a propagandára. Emellett még rengeteg pénz maradna az egészségügyre, ha nem olyan felesleges luxusberuházások élveznének elsőbbséget, mint a kormányzati magánrepülő, a 82 milliárdos luxusautó beszerzés vagy Orbán Viktor budai költözése.

A Fidesz korrupciója és urizálása az egészségügy rovására már emberéletekben mérhető. Orbán hatalomra jutása óta közel 300 ezer magyar halt meg megelőzhető vagy kezelhető betegségben amiatt, mert nem hajlandó megfelelően finanszírozni az egészségügyet- írja az ellenzéki párt

Az MSZP egyetért a Magyar Orvosi Kamara elnökével, az orvosi eszközök modernizálására van szükség, a kórházi adósságokat és az egészségügyi dolgozók bérének a rendezését pedig minél gyorsabban forrásbevonással kell megoldani.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here