Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfőnek egészen egyedi elképzelései vannak arról, miként lehet felvenni a harcot a koronavírus ellen, írja a Sky News nyomán a 24.hu. 

Az országban vasárnap ugyanúgy megtartották a focimeccseket, mint egy átlagos hétvégén, a szurkolók pedig tömegével lepték el a lelátókat. Egyetlen óvintézkedés történt a mérkőzések előtt: a nézők lázát megmérték a beléptetésnél.

Lukasenka sem pártolja az otthon maradást, szombaton egy hokimeccsen vett részt, mert szerinte a sport a legjobb orvosság a vírusra. Az eseményen egy riporternek egyenesen úgy fogalmazott: jobb állva meghalni, mint térden állva élni.

Ezidáig egyébként 94 koronavírusos esetet jelentettek Fehéroroszországból. Az elmúlt hetekben az államfő arra biztatta a helyieket, hogy minden nap igyanak meg fél deci vodkát a vírus elleni védekezés jegyében. Ezen kívül a szaunák felkeresését is javasolta a lakosságnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here