Nem volt ittas L. Simon László kedd este a parlamentben – közölte a politikus a Facebookon.

A fideszes képviselő Facebook-posztjával arra reagált, hogy miközben zajlott a kulturális közalkalmazottak státuszát megszüntető törvényjavaslat vitája, Bencsik János független képviselő alkoholszondát kért, mert szerinte több kormánypárti honatya is a pohár fenekére nézhetett.

Bencsik neveket ugyan nem említett, de az Indexnek azt mondta, akadhatott, aki magára ismert, mert az ügyrendi javaslata közben például L. Simon László és Farkas Sándor is közbekiabált.

„Ezt határozottan visszautasítjuk” – írta L. Simon az ittasságra utalva. Mint kifejtette, „jóval éjfél után mentem haza vidékre az autópályán az autómmal a családomhoz”, s ugyanígy volt „több más fideszes és kereszténydemokrata képviselőtársa” is.

„Tény, hogy (…) egyes ellenzéki képviselők színvonaltalan és komolytalan felszólalásai közben – a parlamenti szokásoknak megfelelően – többen bekiabáltunk, sőt, néha hangosan felnevettünk az elhangzott butaságokkal szembesülve.

Az az igazság, hogy a vészhelyzet ellenére, késő éjszaka is eleget tettünk a kötelességünknek, helyt álltunk a vitában, elviseltük az ellenzéki obstrukciót, és próbáltunk érdemi vitát folytatni azon ellenzéki képviselőtársaikkal (például Hiller Istvánnal vagy Ungár Péterrel), akik valóban szakpolitikai hozzászólás elmondására törekedve, igyekeztek megőrizni az Országgyűlés méltóságát” – zárta posztját az egykori államtitkár.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here