Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy az idei nyári szezonra tegye ingyenessé az ország vízpartjainak fizetős strandjait – mondta az ellenzéki párt budapesti elnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

Molnár Zsolt kifejtette, úgy tartanák igazságosnak, hogy a koronavírus-járvány miatt belföldi nyaralásra készülő családoknak ne kelljen fizetniük a vízparti strandolásért.

“Bízom benne, hogy így magyar családok tízezrei, százezrei számára válik elérhetővé – ha másképpen is – a nyaralás az idei szezon során, hiszen egy a biztos, hogy semmi sem biztos ez alatt a járvány alatt” – fogalmazott a szocialista országgyűlési képviselő.

Kiemelte, a kabinetnek a korábban bevezetett ingyenes parkoláshoz és közterület-használathoz hasonlóan kellene ingyenessé tennie a vízparti strandokat, azzal a különbséggel, hogy ezúttal kompenzálja a járvány miatt egyébként is nehéz helyzetben lévő önkormányzatokat.

Ahogy egyszer már a parkolást ingyenessé tette a kormány, most tegye ingyenessé a vízparti strandok használatát is, hiszen a családok számára tervezhetetlenné vált az idei nyár – mondta Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus azt kérte a kormánytól, hogy a vízparti fizetős strandokat ebben a szezonban ingyen használhassák a magyar emberek. Az önkormányzatokat pedig kompenzálja a jegyeladások elmaradásából származó bevételkiesés miatt.

Ha a kormány több tízmilliárdot képes kifizetni a NER-közeli vállalkozóknak szállodafejlesztésre, akkor most nyúljon a zsebébe és a magyar emberek pihenése, nyaralása érdekében ezt is tegye meg– hangsúlyozta az MSZP politikusa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here