Csupa móka és kacagás követni Fideszék jelöltjének a borsodi kampányát. Égés égés hátán. Ez nem véletlen, hiszen a Fidelitas botrány-mémekből ismert Koncz Zsófia a jelölt

Dübörög borsod hatosban a választási kampány, s nincs olyan hét már lassan, amikor ne csúszna valami vicces elszúrásba a Fidesz jelöltje Koncz Zsófia. Legújabb beégése a 24.hu kamerái előtt történt.

Mint ahogy a Hír Hugó is megírta, a Fidesz Tiszaújvárosi szervezete olcsó krumplis akciót durrantott el a hétvégén a választókerületben. A fideszes zöldségvásáron természetesen megjelent Koncz Zsófia is.

A 24.hu egy nem túl kekec kérdést tett fel az olcsó krumplit kínáló Fidesz jelöltjének: Tudja-e mennyibe kerül egy kiló krumpli átlagosan? Amire Koncz Zsófia azt bírta válaszolni, hogy nem tudom nem néztem még utána.

Így már érthető, hogy Fideszék hogy-hogy nem érzékelik, hogy egekben van az alma, krumpli, hagyma és minden más zöldségnek az ára.

Koncznak nem ez az első beégése a kampányban, sikerült már neki a magyar zászlót fordítva rátenni a szórólapjára ezekről itt írtunk.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék azt se tudják mennyibe kerül egy kiló krumpli, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa ezért nem is törődnek az elszabadult élelmiszerárakkal.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here