Boldogok a lelki szegények- gondolta Semjén Zsolt a KDNP elnöke és egy szaftos Gyurcsány- gyűlölködéssel kívánt kellemes karácsonyt advent negyedik vasárnapján a magyaroknak.

A magyar nemzet akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrésze fennmarad – fogalmazott a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában az elmúlt tíz év magyar nemzetpolitikáját összegezve.

Semjén Zsolt emlékeztetett: Gyurcsány Ferenc porig rombolta a nemzetpolitikát, ezért a 2010-es kormányváltáskor nem tatarozni kellett, vagy ráépíteni, hanem előbb eltakarítani a romokat, utána pedig felépíteni egy nemzetpolitikai filozófiát.

Úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc a 2004. december 5-ei, külhoni magyarok állampolgárságáról szóló népszavazásnál “manifeszt nemzetárulással” képes volt miniszterelnökként a saját nemzete ellen kampányolni, amivel egyfajta “lelki Trianont” okozott a külhoni magyarságban.

Olyan mély ellenszenv van benne, “mondhatni hungarofóbia”, és olyan idegenség a nemzet ügyeivel és a külhoni magyarsággal szemben, hogy a saját politikai racionalitása ellenére megtagadta a külhoni magyaroktól az állampolgárságot. Nyilván ebben benne volt az egykori SZDSZ “zsigeri hungarofóbiája” is – vélekedett Semjén Zsolt.

Hát így. Szegény kereszténydemokrata pártvezérnek mi is lehetne kedves üzenet advent utolsó vasárnapján, mint egy kis szaftos Gyurcsány- gyűlölködés.

A propaganda média büszkén fogja közölni a kereszténydemokrata pártvezér adventi gyűlölködését, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa még az ünnepek alatt is aljaskodáson jár az agyuk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).