Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormányközeli Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány 19 lapja tett közzé egyszerre helyreigazítást pénteken, írja a Média1.

Szinte az összes vidéki lapban megjelent a Mediaworks központi szerkesztőségétől kapott kamuhír, így mindegyik megjelent egy helyreigazító közlemény.

Előzőleg több megyei napilap, köztük a kisalfold.hu, a Vaol (Vas megyei hírportál), a Baon Bács-Kiskun megyei hírportál és a Boon Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál is közzétette azt az írást, amely hamisan állította, hogy Dobrev Klára maszk nélkül indult országjárásra, és Czeglédy Csabával is találkozott, aki azért nem jelent meg a bíróságon, mert elkapta a koronavírust.

„2021. március 9. napján e felületünkön közzétett »Dobrev először hazudott, most pedig nagyon beteg« című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy dr. Czeglédy Csaba arra hivatkozva nem jelent meg a bíróság előtt, hogy elkapta a koronavírust. Ezzel szemben a valóság az, hogy dr. Czeglédy Csabát nem idézte tárgyalásra a bíróság, így azon megjelennie sem kellett.”

Czeglédy Csaba  a róla szóló hazugságokra így reagált a Facebookon: Azért megvan annak a különös bája, amikor a kormánypárti propagandasajtó vidéki nyúlványai (megyei napilapok) már önként közlik a helyreigazítást, csak hogy elkerüljék a századik pervesztést a bíróságon.

Ahogyan egy gombnyomásra 19 helyen kikerült ugyanazon cikk, egy pillanat műve alatt a 19 helyreigazítás is megjelent.

Napokig hazudták rólam, hogy beteg voltam, elkaptam a covidot, a Dobrev Klárát is megfertőztem, a bíróságot is becsaptam – amíg szembe nem jött velük a valóság.

Egyébént nem telik el úgy nap, hogy valami hazugság ne jelenjen meg rólam.
Valami miatt nagyon félnek tőlem- zárja sorait.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: