Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korózs Lajos, az MSZP képviselője nem teketóriázott a parlament elé vitte a magyarországi ukrán nyugdíjcsalások ügyét, Fideszék államtitkára a valóságtól teljesen elrugaszkodott válasszal söpörte le a kérdést

Az „ukrán nyugdíjakról” és az azokra vonatkozó egyezmény újratárgyalásáról érdeklődött az MSZP-s Korózs Lajos hétfőn az Országgyűlésben az emberi erőforrások miniszterétől, mondván, évek óta „üzletszerűen vándorolnak a határon túlra” egyes szociális ellátások.

A szocialista politikus hangsúlyozta: nem a Magyarországra költözöttektől, hanem azoktól sajnálja a támogatást, akik fiktív bejelentések útján, tömegével élnek vissza ezekkel a pénzekkel.

Bár tucatnyi riport és film született a nyugdíjcsalásokról, Fidesz ebben a kérdésben is elveszettet a valóság érzékelését, ugyanis az államtitkár az alábbi mondattokkal söpörte le a problémát:

Zsigó Róbert családokért felelős parlamenti államtitkár a felvetésekre azt mondta, hogy ezek a nyugdíjügyek kizárólag az államközi egyezmény alapján intézhetők, az eljárás során a kormányhivatal vizsgálja, hogy életvitel szerűen Magyarországon élnek-e az érintettek.

A magyar állami intézményrendszer fellép a jogosulatlan igénylésekkel szemben – fogalmazott, egyben azt kérve, „hagyják abba a határon túli honfitársainkkal szembeni gyűlöletkeltést”.

Hát, ennyi. Fideszék így oldják meg a problémákat.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz lesöpörte az asztalról az ukrán nyugdíjcsalás felszámolására vonatkozó javaslatot, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a Fidesz képtelen megoldani fontos problémákat.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: