Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergely feltettet egy fényképet a legújabb ingéről és túlzás nélkül mondhatjuk, hogy felrobbant a Facebook.

Több, mint 40 ezer lájk és 13 ezer komment érkezett Karácsony Gergely fényképhez, melyen az ellenzéki főpolgármester és miniszterelnök-jelölt egy nem hétköznapi ingben látható.

Karácsony a viccesnek szánt posztjában azt írja, Hogy tetszik az új ingem? A feleségem turkálta. Szerintetek hordhat ilyet egy főpolgármester, miniszterelnök-jelölt?

Nem is kellett több, beindult az ingről a komment áradat:

Az egyik megszólaló azt írta, hogy nincs arra ráirva,hogy turkálós! Sokkal jobbak azok mint a sok műanyag kínai ruha! Amit egy mosás után nem lehet felvenni, mert ki bolyholódzott, vagy formáját veszítette!

György pedig odaszúr egyet Orbánnak: Van akik szerint csak a szűk zakó, trottyos gatya a trendi… Ja, szigorúan zsebben a kéz!

Gáza egy hatalmas poénnal dobta fel a hangulatot: Szerintem senki se hordhatna ilyet…de ha a nejem turkálta volna én sem merném nem felvenni!

Politikusok is megnyilvánult az ingkérdésben. Baja Ferenc, az MSZP nagy öregje, például azt írja, hogy hordhat! Itt a lényeg a feleséggel való meghitt kapcsolat és a turkálás…..mindkettő szuperjó!

De Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármestere felesége kérdését tolmácsolja, hogy vajon Karácsony felesége valami szuper új turkecot fedezett-e fel, amit még nem ismer?

Torzsa Sándor, az MSZP ferencvárosi képviselője pedig ezt írta a képhez: Fogadjunk, hogy nem mersz ebben az ingben elmenni Orbánnal vitatkozni… pontosabban Orbán nem mer veled, de tudjuk, hogy nem az ing miatt.

Oszd meg alul a komment szekcióban, szerinted milyen Karácsony új inge?

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: