Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hvg.hu értesülései szerint Fideszék kopasz szabadcsapatának fővezérét, Tóth Csabát hétfő hajnalban vették őrizetbe vették, a neve a Borkai-ügyben is felbukkant.

A hvg.hu értesülései szerint hétfő hajnalban őrizetbe vették Fideszék kopasz szabadcsapatának fővezérét Tóth Csabát, aki többek között focimérkőzések és a városligeti munkálatok biztosításáról ismert, valamint az éjszakai életben is van neve.

A hvg.hu úgy értesült, hogy Tóthot egy velencei ingatlanában vették őrizetbe hétfő hajnalban, és rajta kívül másokat is őrizetbe vettek még, gazdasági jellegű bűncselekménnyel gyanúsítják őket. A lap azt írja, információikat több, egymástól független forrás is megerősítette.

Tóth a Városligetben folyó kormányzati építkezéseket védte a civilekkel szemben csapatával, akkor róla társa, Mikó azt nyilatkozta az Átlátszónak, hogy Tóth „a szurkolói csoportok stadionon belüli kezelésében, az ezzel kapcsolatos rendfenntartásban és információk megfelelő kezelésében, valamint az adott szituációkban történő megfelelő döntéshozatalban rendelkezik hozzáértéssel.”

Azt viszont Mikó már akkor kikérte magának, hogy ők „Kubatov katonái” lennének, vagyis hogy közük lenne a Fidesz pártigazgatójához, ahogy ezt a sajtó tudni vélte (már akkor is).

Mikó egyébként nemrég a dunaújvárosi vasmű kapcsán vetette észre magát, mikor egy több száz fős „zsoldoscsapattal” akarta elfoglalni a Dunaferrt, de ezt a rendőrök akadályozták meg. Ebből politikai botrány is kerekedett, a jobbikos Stummer János fölszólította Kubatov Gábort, hogy „hívja vissza a kutyáit”, ezt Kubatov kikérte magának és azt állította, hogy semmi köze az esethez.

Tóth két évtizede biztosít focimeccseket a legkeményebb szurkolói táborokkal szemben, neve a Borkai-ügyben is felmerült, mert tanúvallomások szerint közbenjárt abban, hogy kiderüljön, kik zsarolták meg a győri egykori fideszes polgármestert és körét. A cikk szerint Tóth és társa, Mikó István volt az, aki elvette a felvételeket M. Richárdtól, akihez még jóval a botrány 2019-es kirobbanása előtt kerültek oda azok. A felvételeket M. Richárd attól az F. Gábortól kapta, aki gyanúsított ebben az ügyben.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: