Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor kijelentette, nem engedjük be a LMBTQ-aktivistákat a gyermekek közé. Alig pár éve még ez a mondat a migránsokkal hangzott el. Orbán Viktornak mindegy, csak az a lényeg, hogy folyamatos gyűlölködés legyen az országban.

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba – ezt mondta Orbán Viktor csütörtökön Belgrádban újságíróknak.

A miniszterelnök azt nyilatkozta, a szerdai uniós vita hasznos volt, az álláspontok teljesen letisztultak, szerinte minden világos és érthető: „az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba”.

A miniszterelnök leszögezte, Magyarország ezt nem akarja. A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket. Az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés. „Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója” – jelentette ki a miniszterelnök, hozzátéve, „akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba”.

Talán még nem felejtettük el, hogy Orbán pár éve a migránsok ellen keltett hasonló mondatokkal gyűlöletet. Neki mindegy, csak az a lényeg hogy a magyarok véletlenül se éljenek békében, mindig menjen az utálkozás. Ez az Ő politikájának az alapja. Kártékony és alávaló.

Gyűlölték ők már a „térdere csuhásokat”, a panelprolikat, a nyuggereket, a kétkezi dolgozókat, bűnös város lakóit, a budapestieket. Tedd fel a kérdést nyugodtan: holnap vajon nem épp ellened fognak gyűlöletet kelteni? Gondolkozz el ezen, de baromira.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: