Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György, most az RTL Klub riporterének kérdésére fenyegette meg Lázár Jánost. 

Addig leszek szabad, amíg akarok, éppen most fejeztük be az aratást, hordjuk be a szalmát –mondta Simonka György a nyolc éves börtönbüntetéssel fenyegetett fideszes országgyűlési képviselő, az ellenzéki Márki-Zay Péternek.

 

Az RTL Híradó tudósításából kiderült: Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője a Békés megyei Pusztaottlakán kampányolt, mint az ellenzéki előválasztáson induló egyik miniszterelnök-jelölt, amikor odament hozzá Simonka. A bűnszervezetben elkvetett költségvetési csalással vádolt kormánypárti politikus egy ásványvizes palackkal és pezsgőtablettával kínálta az uniós pénzek és a korrupció miatt aggódó ellenzéki politikusokat.

Szerinte azért kereste fel a kampányolókat, hogy „válaszoljon a kérdésekre”. Márki-Zay, utalva Simonka korábbi kijelentésére azt tanácsolta neki, „azt a regényt meg kellene írni Lázár Jánosról”. Simonka erre azonban nem válaszolt, látván a polgármester ingjére csíptetett mikrofont, s megjegyezte:  „Túl sok a drót magán.”

Simonka ezt az RTL riporterének telefonon úgy kommentálta, hogy ő véleményt mondott korábban Lázár Jánosról, és ez arányban áll azzal, amit még májusban a másik fideszes politikus mondott róla.

Lázár a Telexnek adott interjújában a korrupciós botrányba keveredett Simonka Györgyről azt mondta, hogy „a legnagyobb probléma Simonkával, hogy egyáltalán közéjük (értsd: a Fideszbe) kerülhetett. Továbbá arról is beszélt, hogy szerinte „Simonka a bíróságon fejezi be a pályafutását”.

„Ha ennél tovább megy, akkor én is tovább megyek, de az arányosság elvét be kell tartani”– ekképpen figyelmeztette most Lázárt az RTL-nek nyilatkozó Simonka.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: