Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy megírtuk Újbudán megtámadtak egy ellenzéki politikust, de nem csak ez az egy támadás történt ellenzékiek ellen. Balmazújvárosban is Orbán gyűlöltet politikája miatt felheccelt fideszes támadt ellenzékire. Ráadásul itt a feltételezett elkövető egy fideszes politikus családtagja.

Hegedüs Péter, Balmazújváros független polgármestere Facebook oldalán közzétett videójában beszélt arról, hogy többen is fizikálisan bántalmazták civil aláírásgyűjtőit a balmazújvárosi Bocskai úti lakótelepen.

„Mindig van lejjebb – ez a Fideszre különösen igaz. A mai nap újabb tanúbizonyságát adta annak, hogy az állampárt nem válogat az eszközökben, ha lassan bekopogtat számára a hatalom elvesztésének rémképe” – reagált friss sajtóközleményében a Jobbik Hegedüs Péter, az előválasztáson Hajdú-Bihar megye 6-os számú választókerületében induló polgármester mai videójára, amelyben elmondta, konkrétan fizikálisan megtámadták azokat a civileket, akik az ország minden tájáról jöttek neki segíteni aláírásokat gyűjteni.

A magyar néppárt azt írja, „Balmazújvárosban ma civil aktivistákat vertek meg, akik a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd Magyarországért, a Lehet Más a Politika, valamint a Momentum Mozgalom által támogatott civil jelöltnek, Hegedüs Péternek, a város polgármesterének gyűjtötték az ajánlásokat”.

„A feltételezett elkövető az egyik fideszes önkormányzati képviselő családtagja. Ma több 70 év körüli embernek kellett szembesülni az orbáni gyűlöletpolitikával, átélni a kíméletlen inzultust” – közölték.

Az ellenzéki párt felidézte, „nem volt olyan régen, amikor az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa, hivatásos szellemi kútmérgező, és a minap a Facebookon magából majmot csináló frakcióvezető arról elmélkedett a Bayer-„showban”, hogy, legalábbis szerintük, időszerű lenne már a fizikai erőszak az ellenzékkel szemben”.

 

A mag tehát termékeny talajra hullott, és talán még parancsba is kapták az aktivistáik, hogy mindezt tettekre váltsák – fogalmaztak.

Az erőszakoskodó kézre kerítése most a rendőrök feladata, felelősségre vonása pedig az igazságszolgáltatásé. Ellenben a felbujtókat – Orbánt és bűnbandáját – már mi magunk fogjuk elszámoltatni. Legkésőbb 2022-ben – zárul a közlemény.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a fideszes slepp annyira félti a hatalmát, hogy már ellenzékiekre támadnak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a Fidesz valódi arcát.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: