Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pásztor Béla 1965. óta vezeti a Pest megyei várost Veresegyházát. Az 56 éve hivatalban lévő városvezető most beállt az ellenzék mögé, aláírt Karácsony Gergelynek.

Talán Európa-szerte egyedülálló módon, több, mint fél évszázada vezeti az ország egyik legdinamikusabban fejlődő kistérségi központját, Veresegyházat Pásztor Béla polgármester.

Már a Kádár-korszakban is azt vallotta, hogy a közjó érdekében időnként át kell lépni az életidegen szabályokat. Poros kis faluból tette közel fél évszázad alatt az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városává Veresegyházát.

Pásztor most is át lépte az „életidegen szabályokat”,  miszerint egy kisváros vezetőjének a Fideszt kell támogatni: nyíltan beállt az ellenzék mögé és aláírásával támogatta Karácsony Gergelyt az előválasztáson- derült ki Dorosz Dávid facebook bejegyzéséből, aki a térségben indul képviselő-jelöltként.

Pásztor Béla veresegyházi polgármesterrel nemcsak tárgyaltunk, hanem ajánló aláírást is adott az előválasztásra Karácsony Gergelynek és nekem. Nagyon megtisztelő ajánlása és keményen fogok küzdeni az általa is fontosnak tartott fejlesztésekért a veresiek érdekében- írja Dorosz

Amúgy Pásztor Béla népszerűség nem véletlen, a MaNcs egy korábbi cikkében ezt írja a veresegyházi polgármesterről: sikereiben kétségkívül óriási szerepe van Pásztor Béla személyiségének. Kifogástalan úriemberként viselkedik, személyes kapcsolataiban bátran támaszkodhat egészen kivételes név- és arcmemóriájára.

Akár 30 évvel ezelőtti személyiségekre és az azok családi hátterére is emlékszik. Így a város híres piacán sétálva név szerint szólíthat meg mindenkit, akár unokája egyetemi előrehaladásáról is érdeklődve. Az esküvők és temetések jó részén személyesen teszi tiszteletét, jószerivel nincs városi rendezvény nélküle, a bálokban pedig a táncparkettet is megkoptatja.

Népszerűségét tovább erősíti, hogy látható vagyona nincs. Ma is az egykoron apósa által épített házban lakik, és a legutóbbi évekig egy „szakadt” autóval járt be a hivatalba. A narancs.hu-nak úgy interpretálta magát, mint aki „tiszta fejjel és tiszta kézzel” tevékenykedett mindig, hozzátéve: „sosem állt be a sorba”, de szerinte fontosabb, hogy a szavai helyett inkább a „tettei ítéljék meg”. A város lakossága pedig úgy tűnik, így tesz: 75 százalékkal nyerte a legutóbbi választást.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az ország legtapasztaltabb polgármestere az ellenzéket támogatja, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, a kisvárosokban is bomlik a Fidesz népszerűsége.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: