Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez előválasztáson Debrecenben győztes Varga Zoltán egy kérdés erejéig Orbán Ráhelék spanyolországi kiköltözésével foglalkozott az Országgyűlésben.

Varga úgy fogalmazott, hogy az elmúlt hetek vezető híre volt, hogy a „kedves vezető kedves lánya és a korrupciós botrányokhoz köthető veje elhagyta Magyarországot. És keleti nyitás ide vagy oda, nem Azerbajdzsán felé vették az irányt, hanem Spanyolországba.”

A debreceni képviselő nagyon kíváncsi volt, vajon miért történt ez így. „Nem volt elég az elsőszülött lánynak adott turizmus ágazat? Nem volt elég a sokmilliárdos cégtámogatás Tiborcz István részére?” Végül ezt kérdezte: „Sok magyart érdekel, hogy a kivándorlás oka nem véletlenül az-e, hogy kimenekítsék Orbán Ráhelék a lopott vagyont?”

Schanda Tamás államtitkár azt mondta minderre: „komolytalan kérdés egy zavaros képviselőtől”. Szerinte utoljára Varga „kommunista elődjei voltak, akik megtiltották az embereknek, hogy külföldre utazzanak”.

Schanda a fiatalok kivándorlásával kapcsolatban még azt is mondta: az utóbbi időben többen jöttek vissza, mint ahányan elmentek.

Tordai Bence, a  Párbeszéd politikusa arra hívta fel a figyelmet, hogy a kormánypártok állandóan gyurcsányozással reagálnak mindenre, legyen az szakpolitikai kérdés, vagy fideszes botrányok.

Tordai Bence szerint azonban ez szánalmas, miközben feltette azt a kérdést is, hogyha minden “a gyurcsányozásról szól, a kormány Karácsonyt támadja folyton?” Orbán Viktor szerinte a múlt harcait vívná folyton, az oszd meg és uralkodj politikáját akarja folytatni, Karácsony Gergely politikája azonban az “egyesíts és szolgálj.”

A Párbeszéd képviselője szerint Karácsony „a közös nevező”, aki „újra egyesíti Magyarországot”, amelyet a Fidesz szétszakított, gazdaságilag és társadalmilag és morálisan is.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: