Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ahogy a Hír Hugó is megírta, a minap az alig nézett Fidesz-propaganda tévé neve nincs riportere egy hat láb mély interjút készített Lukácsi Katalinnal, a Márki-Zay féle mozgalom vezetőjével.

„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni a főnökének és önnek is?” – tette fel az igencsak tahó  kérdést a Pesti Riporter címet viselő műsorában Fideszék propagandistája.

Aztán a fent beállított tempóban folytatta a beszélgetést. Nem kell hozzá nagy szakmai előélet, hogy dekódolható legyen a politikusokat is megszégyenítő indulat a magát riporternek aposztrofáló propagandista kérdéseiben.

A riport igen csak cikire sikeredett és az eset igen csak nagy felháborodást keltett a Facebookon, így vélhetőleg emiatt a TV munkatársa kénytelen volt Lukácsi Katalintól elnézést kérni, amiről az ellenzéki a Facebookon számolt be:

Felhívott Ferkó Dániel, és bocsánatot kért a Pesti Riporterben bemutatott stílusa miatt. Örömmel elfogadtam. Őszintén, ez jobban meglepett, mint a nem mindennapi nyitó kérdése.

Olvastam sok kommentet, sokan megdöbbentek, és sokan elismerték higgadtságomat. Sokan viszont úgy kifogásolták a riporter stílusát, hogy ők is minősíthetetlen stílusban jellemezték őt.

A műsorban is elmondtam, hogy a kézfogás kultúrája Márki-Zay Péter, de számomra is egyértelmű. 2022 tavaszától nemcsak az ellenzékkel összefogva, hanem a kormánypárti szavazókkal közösen építhetünk egy sikeres országot.

Az a feladatunk, hogy a sok évtizedes széthúzás után egyesítsük a nemzetet. Nem egy kényszerbékében, műmosollyal, hanem az ország iránti őszinte elköteleződéstől vezetve.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy egyenlőre ennek a bocsánatkérésnek nincs nyoma sem a Pesti Srácok sem a Pesti TV weboldalán. Bár a tahó kérdések nagy nyilvánosság előtt hangoztak el, de a bocsánatkérés szépen titokban telehonon történt…


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: