Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vona Gábor szerint ez a NER öt bűne, ami még ötven év múlva is fájni fog.A Jobbik korábbi elnöke szerint „ezek fogják a legmaradandóbb fájdalmat okozni a magyarságnak”.

Vona Gábor összeszedte a NER szerinte „súlyos, de gyorsan gyógyítható vétségeit”. Mint fogalmazott: „talán nem is mindig vesszük észre, pedig hosszú távon ezek fogják a legmaradandóbb fájdalmat okozni a magyarságnak”.

1. A legyilkolt kreativitás

A Jobbik korábbi elnöke szerint a közösség „nem elővarázsolja a kreativitást, hanem kihordja”. Mint fogalmazott: „a kreativitás nagyon érzékeny magja csak a szabadság és az egészséges verseny kedvező körülményei között képes kicsírázni.

2. Az önkormányzatiság helyzete

Vona Gábor szerint „1526 után a magyar állam kisebb megszakításokkal több mint négyszázötven évre idegen uralom alá került. Volt időnk tehát megtanulni, a kormányzó hatalomtól sok jót nem várhatunk, legjobb, ha kiegyezünk vele”. Mint fogalmazott: „az önkormányzatiság ezért a magyar néplélek szempontjából önmagán túli jelentőséggel bír”.

3. Az elárult élelmiszeripar

A vlogger szerint „miközben a világ nagy részének az élelmiszer-ellátás félelmetes kihívás, nekünk jolly joker lehetne vagy lehetett volna”. Mint fogalmazott: „talán épp most peregtek el azok a »boldog békeidők«, amikor a NER lefektethette volna a magyar csoda alapjait…”

4. Az eltaszított generáció

Vona Gábor szerint „az uniós csatlakozás és az ottani munkaerőpiacok megnyílása óta rengeteg magyar fiatal hagyta el hazánkat, hogy máshol valósítsa meg álmait”. És bár hozzátette: „ez nem csak a NER bűne, nem is csak magyar jelenség”, az „már a kormány botránya, ahogy ehhez az egészhez állt”.

5. Az eltermékesített polgárság

A Jobbik korábbi elnöke szerint „történelmi lehetőséget kapott a NER, hogy amit annyi dicső generációtól elrabolt a körülmények keserű nyomása, ő megvalósítsa”. Mint fogalmazott: „Orbán Viktor útelágazáshoz ért: az egyik a soron következő választás megnyerése felé vezetett, a másikon elindulva meg Széchenyi Istvánék álmának beteljesítője lehetett volna. Az előbbit választotta”.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: