fotó:24.hu
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eljött az ideje hogy tiltakozzunk a választások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen- írják közleményükben

Ismét utcára mennek az ellenzéki pártok, ahogy közleményükben írják: tiltakoznunk kell, mert az ellenzék politikusai csak lejárató, hírhamisító anyagokban tűnhetnek fel a közpénzen fenntartott TV-kben és rádiókban.

A közéleti műsorokban is csak a kormány és a FIDESZ közeli megmondó emberek adják egymásnak a kilincset Orbánt és Putyint dicsőítve, az ellenzéket szapulva. Eközben az ellenzékből évek óta senki nem mehet be élő adásba!

Az ellenzék mellett le van tiltva a legtöbb felelősen gondolkodó magyar értelmiségi, tudós és művész is. Mindazok, aki Orbán rendszeréről akárcsak puha kritikus véleményt mondtak, vagy mondhatnának. Közismert, hogy jeles előadóművészek, színészek, zenészek, vagy kortárs íróink és költőink egész sora van letiltva, egyszerűen nem kerülhetnek adásba.
Ennek véget kell vetni!

Tiltakoznunk kell azért is, mert miközben Ukrajna hősiesen harcol az orosz agresszióval és túlerővel szemben, miközben a nyugati világ kormányai szolidaritásukat fejezik ki az ukrán néppel, a magyar közmédia háborús propagandát folytat Oroszország mellett.

BESZÉDET MOND:
Szél Bernadett, független országgyűlési képviselő
Varju László, DK
Szabó Tímea, Párbeszéd
Brenner Koloman, Jobbik
Polyák Gábor, médiakutató
Ujhelyi István, MSZP
Kanász-Nagy Máté, LMP
Hajnal Miklós, Momentum
Márki-Zay Péter, Magyarország miniszterelnök-jelöltje

Tiltakozzunk az állami propaganda elfogult oroszpártiságával és háborús uszításával szemben! Csatlakozzanak a tüntetésünkhöz, március 6-án vasárnap 17 órakor a közmédia Kunigunda úti székházánál!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: