Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz-propaganda ott tart, hogy azt próbálja meg beadni a magyaroknak, hogy Európa legerősebb gazdasága már nem is létezik, a németek összeomlóban vannak.  Erre most hoztak egy döntést, amivel totális hülyét csinálnak Orbánékból.

Ilyen, amikor egy kormány valódi segítséget nyújt az állampolgárainak: Németország újabb rezsicsökkentő döntést hozott, és átvállalta a decemberi gázszámlák kifizetését. Ez 9 milliárd euró kiadást jelent a német kormánynak- hívta fel a figyelmet közleményében az MSZP

Még egyszer, hogy Orbán Viktor is megértse: Németországban 0 azaz nulla forint, pontosabban euró lesz a gázszámla decemberben és sok tízezer, ahogy Te Viktor a magyaroknak intézted. Tudod, kinek mit intéz a kormánya?

Nekünk Te rezsi drágulást intéztél, a német baloldali kormány a németeknek meg ingyenes fűtést.

Na de visszakanyarodva az MSZP közleményére, a párt arra is felhívja a figyelmet, hogy a magyar kormány ugyanakkor nem hogy segítene az embereken, de nyerészkedik a rezsiválságon a rekordmagas áfával. Eddig az MSZP összes érdemi segítséget nyújtó javaslatát lesöpörték: nem hajlandók 0%-ra csökkenteni az alapvető élelmiszerek áfáját, ahogy nem hajlandók 27%-ról 5%-ra csökkenteni az energiahordozók áfakulcsát.

Orbánék eddig két kézzel szórták a pénzt, főleg a haveroknak, most, hogy egyre több embernek szükség lenne az állam segítségére, inkább minél jobban próbálják magukról lerázni a szociális támogatás feladatait.

A propaganda média agyon hazudja a külföldi valóságot, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa valójában a magyarok élnek egyre rosszabbul és nem a nyugati emberek.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: