Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Példás szigorral csaphat le a Fideszt és a Fradit kritizáló szurkolói transzparensek miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség. Többek között ilyen feliratokkal üzent az Újpest kemény magja a Fradinak: A Fradi csürhe az új Békemenet, A Kesma legújabb ékköve: Fradi B-közép, A párttagkönyvetek még a Holdról is látszik, Ti vagytok a Nerencváros- írja az Index.hu

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke az Újpest FC-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban mindkét klubbal szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményéből kiderül, hogy az eljárást a „a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért” indították.

Az Újpest esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata, tárgyak bedobálása, konkrét személy szidalmazása és az ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt, míg az FTC esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, mérkőzés megszakítását eredményező magatartás elkövetése, pirotechnikai eszközök használata, konkrét személy szidalmazása és ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt indult eljárás.

A Szusza Ferenc Stadionban megrendezett találkozóról egy Facebook-csoportba töltötték fel a képeket, amik bejárták az internetet.  A képeken az látszik, hogy az Újpest szurkolói több olyan molinót is kifeszítettek, amelyekkel a Fradi szurkolóinak üzentek.

Olyanokat üzentek nekik mint: A Fradi csürhe az új Békemenet, A Kesma legújabb ékköve: Fradi B-közép, A párttagkönyvetek még a Holdról is látszik, Ti vagytok a Nerencváros

Közben a g7.hu értesülései szerint adótartozás miatt végrehajtást indított az újpesti labdarúgócsapatot fenntartó Újpest 1885 Kft. ellen április végén a NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága.

A lapnak nyilatkozott Berta Csaba, a cég ügyvezető igazgatója, aki elmondta: egy késői adóbefizetés miatt indított végrehajtást a NAV. Mostanra azonban rendezték a tartozást, és amint ennek az adminisztrációja átfut a rendszeren, törlik az eljárást.

A helyzet azért kellemetlen, mert jelenleg is zajlik a következő bajnokságra vonatkozó licenceljárás, amelyben a lila-fehér klub első fokon nem kapta meg az induláshoz szükséges engedélyt.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: