A sorozat Júliája nehéz éveket élt meg a Szomszédok után. Ennek ellenére Frajt Edit úgy gondolja a Szomszédok derékba törte a pályáját.

A sorozat egykori Júliáját alakító színésznő a Best magazinnak meglepően nyilatkozott az egykori sikerről. Frajt Edit a Szomszédoknak tulajdonítja azt, hogy karrierje parkoló pályára került.

Amikor a Szomszédokat forgatni kezdtük, még nem sejthettük, hogy évek múltán mennyire beskatulyázhatnak majd bennünket. Akkoriban még nem láttunk magunk körül hasonló színészsorsokat. A főiskolán másodéves koromtól fogva rengeteg felkérést kaptam, színházban és filmen is.

Nem én jelentkeztem, mindig engem kerestek meg. Szárnyalt a karrierem. Ha most végignézek a pályámon, akkor azt kell mondanom, hogy az összes nagy filmszerepemet és a legkedvesebb színházi felkéréseket mind-mind a Szomszédok előtt kaptam.

A sorozat, amit imádok, és aminek rengeteget köszönhetek, derékba törte a pályám – mondta a Frajt, aki hozzátette, hogy ő is hibázott.

Amikor véget ért, nehéz évek jöttek. Nem volt munkám. Az akkori házunkat eladtuk, és albérletbe költöztünk. Persze én is hibás vagyok abban, hogy nem tudtam élni a népszerűséggel.

De sosem voltam az a fajta, aki jelentkezett volna egy-egy szerepre. Egyszerűen nem vagyok az a könyöklős típus. Menedzserem soha nem volt, ahogy most sincs. A pályájukat tudatosabban építő kollégák rögtön megérezték, hogy szükségük van ilyenfajta segítségre, és az idő őket igazolta.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here