Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

2021. február 14-étől elhallgat a Klubrádió földi sugárzása. Az ellenzéki rádió online sugároz tovább. A Hír Hugó nem hagyja, hogy újabb ellenzéki orgánumot némítanak el, ezért blogunk úgy döntőt, hogy nálunk is hallgatható lesz a rádió.

Mint, ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla a Klubrádiónak nem hosszabbította meg a Médiatanács a frekvenciáját. Így normál rádiókészüléken 2021. február 14-én vasárnap éjféltől már nem fogható az ellenzéki rádió.

Azért, hogy ennek ellenére is minél több emberhez eljusson továbbra is a Klubrádió adása a Hír Hugó úgy döntött, hogy a mi blogunk is sugározni fogja -tiltakozásképp- az ellenzéki rádiót.

[sonaar_audioplayer playlist_title=”Itt hallgathaja élőben a Klubrádiót!” artwork_id=”” feed=”http://stream.klubradio.hu:8080/bpstream” feed_title=”Itt hallgathaja élőben a Klubrádiót!” hide_artwork=”false” show_playlist=”false” show_track_market=”false” show_album_market=”false” hide_timeline=”false”][/sonaar_audioplayer]

Ha nagy fekete lejátszási gombra kattint már el is indul az adás! (ha nem indul el az adás, katt ide)

Tipp: Állítsa be a böngészője kezdőlapjának a Hír Hugót, akkor biztos nem marad le a Klubrádió adásairól. Kattintson a Firefox menüre a bal felső sarokban, válassza a Beállítások menüpontot, majd kattintson a Kezdőlap lehetőségre a jobb oldali menüben. Kezdőlap és új ablakok mellet a legördülő menüben válassza az egyéni URL-ekt, majd írja be a www.hirhugo.hu URL-címet.  Chrom böngésző eseten is beállítások majd jobboldalt az „Induláskor” pontot válassza ki, pipálja ki az „Egy adott oldal vagy oldalak megnyitása” pontot, majd az új oldal hozzáadásával állítsa be a www.hirhugo.hu oldalt.

A Klubrádió vélemény- és hírrádióként 2001. december 10-én szólalt meg először Budapesten és annak 70–80 km-es körzetében az FM 95,3-as frekvencián. A rádió a Fidesz 2010-es hatalomra kerülés után elbukta a vidéki frekvenciáit.

Pedig egykoron hallgatható volt, Bács-Kiskun megyében, Gyöngyösön és környékén, Esztergomban, Ajkán, Balatonfüreden, Keszthelyen, Pápán, Veszprémben, Debrecenben, Tiszafüreden valamint az Abádszalókon is.

2020. szeptember 11-én bejelentették, hogy a Médiatanács döntése értelmében a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultsága 2021. február 14-én lejár, és pályázat lesz a 92,9 MHz-re. 2021. február 9-én jogerős ítélet született: ennek értelmében a Klubrádiónak meg kell szüntetnie az FM-sugárzását.

Kérjük ossza meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson, hogy itt hallgathatja az elnémított Klubrádiót!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: