Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor szerint Hadházy Ákos egy rossz szőrét hullajtó vidéki róka. Az ismert videós fel is teszi a kérdést Orbánnak: akkor most ki nézi le a vidékieket?

Gyakorlatilag az egész internetet bejárta az a videó, amit Hadházy Ákos készített akkor amikor a parlamentben odalépett a miniszterelnökhöz és Orbántól a közpénzen működő állami repülőgéppel megtett utazásának részleteiről érdeklődött.

Orbán Viktor Hadházy Ákost lesunyizta, majd többször a sunyi róka jelzővel illette, sokaknak azonban az is fület ütött, hogy Orbán Viktor szitokszóként használta a vidéki jelzőt.

Az ismert videós Dave Világa is felháborodott azon, hogy Orbán Viktor, hogyan meri a vidéki kifejezést negatív degradáló jelzőként használni: azt sem értem, hogy mi a baja Orbánnak a rókákkal, de azt végképp, hogy mi a baja a vidéki rókákkal- fogalmazz a videós

Majd azt is kijelentette, hogy már nem csak a körúton belüli értelmiség nézi le a vidékieket, hanem Orbán Viktor is. Hát én nem tudtam, hogy a NER-ben már a vidéki is szitokszónak számít- fakad ki a videós.

Eddig csak a budapesti rókákkal volt baja Orbánnak és pont az volt a baj, a liberális rókákkal, hogy túl sokat vidékiznek, erre most pont Orbán Viktor vidékizik egy nagyot? Hát mi történik itt?- teszi fel a költői kérdést.

Tehát Orbán Viktornak az a baja Hadházyval, hogy sunyi, hogy róka és vidéki. Ezután mi lesz? Orbán Viktor gombáknak fogja hívni a választóit? Vidéki gombáknak?- folytatja a felháborodást.

De tényleg miért vidékizet Orbán Viktor? Lehetséges, hogy lenézi a vidékieket valójában? A saját szavazótáborának nagy részét?  Dave a videóban több más gondolatot is kifejt a témában. Érdemes megnézni.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: