Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Néhány dolgot most már tényleg tisztázni kell.

Az MSZP támadás alatt áll. A pártnak meg kell találnia, hogyan tud védekezni az álhírekkel szemben. Tisztázzunk néhány dolgot.

Az egész történet úgy indult, hogy az amerikai elnökválasztáson álhírekkel és dezinformációkkal befolyásolták a választói akaratot. A Demokrata szavazók mintegy 21%-a elhitte azt az álhírt mely szerint Hillary Clinton sátánista szeánszokra jár.

Ma ugyanezzel a módszerrel támadják az MSZP-t. A napokban soha nem látott mértékben indult meg a dezinformációk terjesztése a legnagyobb ellenzéki pártról. Etikai vizsgálat Botka László ellen, lemondott a kommunikációs igazgató, kirúgták a párt több prominens politikusát és sorolhatnánk. Ezeket a híreket egy dolog köti össze: NEM IGAZAK.

Meg kell beszélnünk néhány dolgot:

  1. Minden politikai pártnak más a motivációja a választásokon. Van, aki az MSZP helyett akar váltópárt lenni (Jobbik), van aki mindenképpen mandátumot és szavazókat akar szerezni a szoci bázison (DK), van aki az MSZP-től való különállásával fogalmazza meg az identitását (Momentum, LMP), van aki pedig mániákusan retteg hatalma elvesztésétől (Fidesz). Az ezekhez a pártokhoz kötődő lapok érdekeltek az igazság elferdítésében az MSZP-t lejárató álhírek terjesztésében.

 

  1. Minden napilap és sajtó a kattintásokból és a megtekintésekből él. Mi is. Éppen ezért természetes az, hogy az olvasókat, nézőket érdeklik a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz kihívójának hírei, civódásai, hiszen az ország többsége kormányváltást akar, az egyetlen erő ami erre képes az az MSZP. Így tehát anyagilag megéri az ellenzéki oldalon vagy a párton belül konfliktusokat felnagyítani, generálni. Egész egyszerűen hozza az olvasót.

 

Bemutatunk egy példát, ami abszolút bizonyítja, hogy mennyre így van, igaz ez a videó évekkel ezelőtti:

 

 

Lehet rombolni az MSZP hitelét az MSZP csődjét vizionálva (jeleznénk a párt csaknem kétharmadát letudta az adásságának, míg egy éve még a párt összeomlásáról beszéltek), azzal hogy a Fidesz pénzeli az MSZP-t (mégis hogy lehet, hogy visszafizette a csődközeli párt az adósságát?! Igaz fele annyi plakátja sem volt a szociknak mint a DK-nak a kvótanépszavazáskor vagy mint most a Jobbiknak, konkrétan 0 MSZP óriásplakát van jelen az utcákon). Ki akar kit megfúrni a pártban és jelenti be a legkülönbözőbb helyeken (mert puccsokat lakossági fórumokon, meg újságíróknak szokás előre bejelenteni SIC)

Éppen ezért mondom azt, pár dolgot tisztáznunk kell:

Bármennyire is szeretnék az MSZP ellenfelei, a szocik nem idióták. Gondoljunk bele ez a párt vezette az országot 12 éven keresztül

A nevüket meg nem nevező szocialista források nem léteznek

Minden olyan állítás, ami az MSZP-ről szól és így ér véget, hogy – írja a Magyar Idők, a Ripost, a Fidesz.hu, a TV2, a Lokál, az Origó, az MTV stb. stb. minimum megkérdőjelezhető

Minden olyan portál ami a HVG felsorolásában található álhírportál közléseik mind hamisak

Mesterházy Attila nem egy nyírmocsoládi lakossági fórumon fog arról értekezni, hogy megpuccsolja az MSZP etikai bizottságának alelnökhelyettesét.

Az ellenzéki csoportokban bizonyíthatóan jobboldali provokátorok is megtalálhatóak amelyek a pártok közötti feszültséget szítják egy tudatos módszertan szerint. Amikor DK szimpatizáns Botka László felköttetéséről vizionál, bízzunk benne hogy nem nyugatos polgári politikát folytat, hanem aknamunkás

Egy szó mint száz legyünk kritikusak az MSZP-ről szóló hírekkel kapcsolatban mert sok esetben nem létező információk azok amivel támadják a pártot. Az MSZP nélkül nincs kormányváltás. Aki az MSZP-t gyengíti a Fidesznek dolgozik.

kérjük ossza meg ezt a cikket, állítsuk meg a hazugsággyárat!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here