Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sírva vigad a magyar! Zseniális levelet kaptunk e-mailben:

Nem hiszünk a klímaváltozásban, a demokráciában, a liberalizmusban és a piacgazdaságban. Robotok helyett saját kezünkkel ássuk meg a sírunkat.

Drága nemzetmentőnk! Mélyen tisztelt főméltóságú Úr! Drága Orbán Viktor!

A nemzet egy emberként áll melletted. Hívd be végre az oroszokat! Ha tétovázol és taktikázol el fogsz bukni. Délibábot kergetsz, ha abban bízol, hogy a „nagy testű ragadozók” majd feladják, majd tudomásul veszik, hogy a magyar egy más faj, mert nem homo sapiens, nem homo erectus. Nem fogják elismerni, hogy nekünk, akik a Szíriuszról jöttünk, egyáltalán semmiféle földi ősünk nincs, így közünk a civilizált világhoz is semmi.

Ezek le akarnak rántani minket magukhoz az ocsmány liberális demokráciájuk mocsarába, ahol nem tisztelnek sem istent, sem embert. Oda, ahol a „homogén” magyarság számára, azok számára, akik tudják, hogy fiúk-e vagy lányok, akik nem buzik és nem leszbikusak, és nem akarják, hogy a gyermekeik válasszanak maguknak nemet, akik Istent, hazát, családot és vezért, téged tisztelnek, azoknak Európában helyük már nincsen. Jelszavunknak azt választjuk: „Aki nincs veled, az a nemzet ellen van.”

Drága Viktorunk! Ne remegjen a kezed, midőn ólmot öntesz a liberális szörnyek fülébe és kiszúrod a szemüket, sóval hinted be még a helyét is a CEU-nak nevezett budapesti szellemi fertőnek, amelyet a szőrös testű és idegen szívű Soros György tart fenn, az amerikai pénztőkével és a mindenféle elfajzott civil szervezeteket támogató háttérhatalommal szorosan együttműködve. Ne riadj vissza a korszakos kihívásoktól és döntsd le a vörös csillagot a Heineken üvegeiről és sörös dobozairól! A világ ellenünk szövetkezik, a nagyhatalmak kivétel nélkül el akarnak tiporni, kivéreztetéseddel a magyar nemzet eltörlését tervezik a föld színéről.

Mi, igazi magyar emberek azonban veled vagyunk, és azt akarjuk, hogy vezess ki minket Egyiptomból, vezess minket vissza azok közé, akik közé valójában tartozunk. Vallj minél előbb nyíltan színt, fordíts hátat Európának és Amerikának is, mert azokban sem lehet bízni ott a tengeren túl, hiszen a te örök fényed mellett Trump is csak egy gyenge villanás, amit úgy fog eltiporni a nemzetközi pénztőke, mint János-bogarat az úthenger.

Légy a mi vezérünk végre teljes szívvel és kemény ököllel! Alig várjuk, hogy felsorakozhassunk mögéd és a te hívó szavadra a barikádra hághassunk, hogy megvívjuk történelmi harcunkat a magyarságért, hogy tűzzel-vassal égethessük ki az idegeneket a nemzet szűziesen homogén testéből. Ne hallgass a szirén hangokra! Építsd, magasítsd a falat, amelyet nem csak délről, de északról és nyugatról is meg kell építeni, hogy fajunkat megvédje a káros keveredéstől, azoktól, akik nem a magyarok istenében hisznek.

Mi azt akarjuk, igazi magyar emberek, hogy az ország minden jószága a tiéd, a családodé, a barátaidé legyen. Nem akarjuk tovább tűrni és tétlenül, karba tett kézzel nézni, hogy más nemzetek fiai húznak hasznot a magyar puszta és róna, hegyeink, völgyeink, e tejjel és mézzel folyó Kánaán gyümölcseiből. Jó helyen a nemzeti vagyon az igazi tehetséges és dolgos magyar emberek kezében van. Az olyanokéban, mint Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Csányi Sándor, Andy Vajna, Tiborcz István és kedves neje, a te nagy tehetségű leányod, Orbán Ráhel.

Azt akarjuk, hogy javaink és életünk fölött te légy a korlátlan úr, aki a magyarságot képes megvédeni nem csak a reá fenekedő ezernyi ellenségtől, de saját magától is. A széthúzástól, a pártosodástól, a nyugatimádattól, minden liberális szennytől és mocsoktól, aminek befogadására nemzetünk évszázadok óta beteges hajlamot mutat.

A világ rossz irányba halad és mi nem akarunk vele a pusztulásba menetelni. Mi nem hiszünk a klímaváltozásban, a demokráciában, a liberalizmusban és a piacgazdaságban. Mi nem akarunk robotokkal dolgoztatni. Mi magunk akarjuk a saját két kezünkkel megásni a saját sírunkat. Ásóval és kapával. Mi szélerőművek és napkollektorok, digitális forradalom helyett a nemzeti együttműködés rendszerére, az atomenergiára, a földművelésre és az állattenyésztésre alapozzuk a jövőnket. A gyerekeinket pedig Isten házában akarjuk megtanítani a hazaszeretetre, az alázatra, az iskolában pedig a labdarúgás alapjaira és a fegyverforgatásra.

E hatalmas és emberformáló feladatra téged jelölt ki a magyarok istene. Ő adjon neked erőt és egészséget, hogy felvirágoztasd az országot és irányítani légy képes a nemzetet a budai várból, hogy Magyarország ismét nagy legyen. Hogy a világon élő mind a 7 milliárd ember tudomásul vegye: Magyarország a magyaroké, akik a te vak követőid és halálukig híveid maradnak, mert tisztában vannak vele, hogy nálad nagyobb államférfija e hazának sem a 20. sem a 21. században nem volt és nem is engeded, hogy legyen. Tudjuk, hogy kis nemzet vagyunk. Ezért szövetségesekre, elvtársakra, igaz barátokra és harcostársakra van szükségünk a felforgató nyugati imperializmussal, a sorosokkal és a sörösökkel szemben.

Kedves Viktor!

Itt az ideje, hogy kitárjuk a szívünket és hűséges barátságunkat ajánljuk fel az ország igaz jóakarójának, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elvtársnak, a nagy orosz nép még nagyobb fiának, Oroszország örökös elnökének/kormányfőjének, aki veled együtt vette fel a kesztyűt és állt sorompóba a nyugattal, Európával és az USA-val. Vlagyimir Putyin és Oroszország, a hozzá hasonló bátor lázadók, mint Törökország, vagy Lengyelország, nem akarják elfogadni, hogy Angela Merkelek döntsenek a sorsukról. Nem vagyunk tehát egyedül, még ha ma még túlerő is látszik az ellen oldalán. Ne tétovázz! Hívd be végre az oroszokat!

Legyen vége ennek a szarakodásnak! Tudja meg mindenki, lássa a saját szemével, hogy kinek az oldalán állunk, és akinek ez nem tetszik, az menjen el innen, mert akkor ez nem az ő hazája. Itt nem lesz Európa, nem lesz liberalizmus és fonnyadt, impotens demokrácia. Itt rend, fegyelem és homogenitás lesz. Vagy elbukunk veled mindannyian, beolvadva a népek tengerébe. Mi magyar magyarok téged és csak téged akarunk. Szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here