Meghalt Orbán Viktor tanácsadója, a gyűlölet kampányok nagy mestere Arthur J. Finkelstein. Sok ocsmány kampány kapcsolódik a nevéhez ennek ellenére Orbán így vélekedett róla: “Jól ismerem őt, nagyon kíváló és elismert szakember”

Finkelstein 2008 óta dolgozott a Fidesznek, részt vett már a 2008-as népszavazási kampány, valamint az azóta lezajlott választások kampányainak kommunikációs előkészítésében is. Nagyon erős szövetséget kötöttek a Fidesszel, Habony Árpáddal  alapított közös céget Finkelstein, mely közreműködött többek között a brit  Brexit kampányban is

Finkelsteint a hetvenes évek eleje óta dolgozott jobboldali politikusoknak, stratégiájának lényege a politikai ellenfelek megbélyegzése, lejáratása, tönkretétele.  A “liberális” jelzőt ő tette Amerikában szitokszóvá. Végtelenül lenézte a választókat, általában az egyszerű szavakat és szlogeneket használt, valamint a társadalomban jelen lévő előítéletek élesítette fel, gyakran élt az “álhírek” gyártásával a kampányban.

Annak ellenére, hogy Finkelstein általában a homofób, rasszista és gyűlölet-kártyát játszotta ki az általa segített kampányokban, köztudott volt róla, hogy évek óta házasságban él egy férfival.

72 éves korában halt meg Arthur J. Finkelstein The Washington Post értesülései szerint egyesült államokbeli otthonában érte a halál, ennek oka pedig tüdőrák volt.

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here