A kisebbik jobboldali párt betévedt a XIII. kerületbe, ráadásul egy ordas hazugsággal kezdte ott a működését, majd kiröhögték az emberek.:((( 

Bedörrentette a Jobbik a kampányát a XIII. kerületben. Nem kisebb kihívást talált ki magának: beadni Angyalföld és Lipocia népének, hogy igazából az MSZP esélytelen is ott. Talán csak a XIII. kerület az egyetlen olyan település Magyarországon, ahol az MSZP választást nem veszett. A legutóbbi választáson is csak 70 százalékkal nyert a legnagyobb baloldali párt jelöltje.

 

Facebookon pörög Magvas Adrián hirdetése, Ő lesz a Jobbik képviselőjelöltje a legvörösebb kerületben. Magvas nagy propaganda gyáros, az alafhir.hu nevű, Jobbikhoz kötődő pártmédiánál irkálgat.

A XIII. kerületiek nem nagyon bosszantották fel magukat a nyilvánvaló ordas hazugságon, inkább kiröhögték kommentben a Jobbikot. Hugó pedig összeszedte a legszebb odaszólásokat, íme:

 

Tovább hasonló kampány sikereket kívánunk a Jobbiknak!

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here